Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Anketka - Velikost pneu a disků  

1. 1. Anketka - Velikost pneu a disků

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

bajza: ty potřebuješ podložky kvuli 16? vyfotil by jsi to?

Zřejmě má ET větší než 20;)

[upravil dne 17/1/2009 Dundee]

Odesláno

Ja pres leto pouzival 205/60/R15 a musim rict, ze bez fujpodložek ani ránu ... zadek drhne o rameno a předek o péro... Asi budu prodávat... I s jetýma pneu jednu sezónu... Ale faktem je, ze zatáčky to drželo jak přibitý...

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

Původně zaslal: zpozdilek

Vešli by se 17 nactky na auto?

no jazdim na 17kach tak asi vojdu.:D

a jaké tam máš ET ????

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

cawte vseci... chcel by som vecie gumy ako je 185/65/r14 ze sa to da na obvodnom urade dopisat podla rozmerov ake na 405tku davali tak ak mozem poprosit ake gumy respektyve velke disky sa davali na peugeot 405 original...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Zatím origo rozměr 185/65/14 a bez problémů;)

Pokud se zadaří, budu mít 195/55/15 na zimu a určitě budu mít 205/50/16 na léto (origo rozměr pro T16):D

origo T16 má ale 205/55/16 :D

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Zatím origo rozměr 185/65/14 a bez problémů;)

Pokud se zadaří, budu mít 195/55/15 na zimu a určitě budu mít 205/50/16 na léto (origo rozměr pro T16):D

Já mám na svým GRD 185/65 R14 už tam byly a dobrý, ale v techničáku mám 175/70 R14 - 5,5J x 14 tak sem vlastně taky rebel :D

Odesláno

185/65 R14 je podle mě nejlepší varianta ... zimní jsem měl kdysi menší a krom toho že se mi lépe točilo volantem (nemám posilovač) jsem z toho měl spíše horší pocit. Jde ale o zvyk ... a taky o to, kde bydlíte a jak moc si věříte, že nebudete papat díry na cestách :)

Odesláno

este jedna otazka mam 185/60/14 a ked tam dam te 15sky spotreba sa mi nhodov nezvisi???? 195/55/15 take by som chcel dat....a este jedna otazka 205/55/15 a na 405tky nepouzivali???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...