Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Anketka - Velikost pneu a disků  

1. 1. Anketka - Velikost pneu a disků

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, rozhodl jsem se uspořádat malou anketu na téma velikostí pneu a dísků, které používáte na svých 405kách. Můžete přidat i fotky svých aut když používáté jiný než povolený rozměr a přidat názor, zda nemáte problém s podběhy a podobně.

Odesláno

Zatím origo rozměr 185/65/14 a bez problémů;)

Pokud se zadaří, budu mít 195/55/15 na zimu a určitě budu mít 205/50/16 na léto (origo rozměr pro T16):D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Zatím origo rozměr 185/65/14 a bez problémů;)

Pokud se zadaří, budu mít 195/55/15 na zimu a určitě budu mít 205/50/16 na léto (origo rozměr pro T16):D

no vida těch 205/50 R 15 jsem neuměl najít v prospechtech že se dával, moje chyba

Měly mička a tečka jiný nápravy, popř. nějak upravený podběhy na širší pneu??

[upravil dne 13.1.2009 Kelfik]

Odesláno

Používam 195x60x14, máte pravdu sedí to bombově...jinak tedka jsou na hlinach a budu je davat pryč.. a mám ještě pavučiny a tam jsou 195x50 r15

Jinak bych chtěl nějaky 16 minimalně a schaním plech..

Odesláno

mi příjde na u 405ky ten standart 185 R14 celkem malý-tak na zimu, u těch větších objemů měli dávat širší gumy, nesedí to tak dobře.

Odesláno

Práve teraz som to riešil z dovozcom Peugeotu. Na moju 405 1.8 GRDT r.v.1991 sú schválené jedine 185/65 r14. A tie mám aj zapísané v technickom. Síce opticky vyzerajú malé, ale za tie EURO pokuty mi to nestojí, aby som tam dával väčšie :-(

Odesláno

Tak anketka se celkem chytla, to jsem rád, zatím to vypadá že vítězí origo rozměr 185/65 R14.

Chci se zeptat zda se někdy dával rozměr 195/60 R14, u jiné 405ky jsem to měl v techničáku, ale v prospechtech jsem to nenašel. CHci na jaře dávat tento rozměr na auto, větší liťáky si bohužel nemůžu dovolit finančně :roll .

Odesláno

Kelfik:ale zda se to použivalo fakt nevím... no já používam 195x60 r14, tedka ale mám obuty slejky :-):papa hnedka jak ustoupi mraz a zima nasadím nějaky hliny a zase budu jezdit v pohode..

[upravil dne 17/1/09 zpozdilek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...