Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hola hej :)

čas výměny brzd se v mém případě nachýlil a tak jsem se jal hledat nějakou přijatelnou alternativu. Po několika různých konzultacích jsem se nakonec rozhodl pro totok, aneb kotouče CRN a destičky EBC green:

ea04_1.JPG

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160305769366&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

No a nyní k nabídce - kdyby někdo tak jako já sháněl brzdy, tak se nabízí zajímavá možnost to objednat dohromady a ušetřit tak něco málo na poštovném. Takže kdo by chtěl, tak tady je to komplet (nabídka):

http://stores.ebay.co.uk/CRN-PERFORMANCE_W0QQfrsrcZ1QQfsubZ15867130QQtZkm

Děkuji za pozornost :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: s1600

posta je tech 8.99?...

To jo, ale do Anglie :D Do CZ je to £20

[upravil dne 13.1.09 kujon106]

ja to tusil...buhuzel,taky budu delat brzdy,ale az prelom unor brezen,ted nejsou sponzori...:nevim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Předpokládám že to platí jen pro 106tky? :myslim

Určitě né, klidně jakýkoliv peugeot. Dal sem to do 106 sekce, protože chodím prakticky jen sem. Asi to teda pak šoupnu ještě někam jinam ;)

Odesláno
Původně zaslal: Peti

Původně zaslal: BoneDaddy

Předpokládám že to platí jen pro 106tky? :myslim

Že by vylepšení?? AP nejsou??:D:D:D

Ne. :ticho:D

Radši do mě nerej a hoď foto Werči. :P Smečka čeká. :D

Kujon: a na moje tam mají taky? Vůbec se v tom nevyznám. :roll

Odesláno

No jestli má tvoje 406 stejnej rozměr brzd jako 406 coupé, tak jo :) Mají tam na 406 coupé 3.0 V6, 406 coupé 2.0 turbo a 406 coupé 2.2hdi

Ne, úplně vedle. Já mám tak trošku atyp. :roll:D

Přední kotouč 260mm, zadní 290. :D

Coupe V6 má 305mm, 2.0 a 2.0T mají předek 283 a zadek mají všechny stejnej.

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Kujon: zeptej se kdyztak Toma406 on je mel na svym Coupe 406 a objednava vsechno z netu tak kdybys potreboval s necim poradit poradi :)

Né Biffe, tys to nepochopil :) já nehledám někoho kdo mi to koupí, já nabízim to, že kdyby někdo chtěl objednat na auto brzdy, tak si je může přihodit k mojí objednávce ;) Vím jak na to ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Původně zaslal: BiFF

Kujon: zeptej se kdyztak Toma406 on je mel na svym Coupe 406 a objednava vsechno z netu tak kdybys potreboval s necim poradit poradi :)

Né Biffe, tys to nepochopil :) já nehledám někoho kdo mi to koupí, já nabízim to, že kdyby někdo chtěl objednat na auto brzdy, tak si je může přihodit k mojí objednávce ;) Vím jak na to ;)

¨Máš sice pravdu ale ebay funguje tak že jedno zboží =jedna pošta. on ti za jednu poštu nenacpe 3sady za jednu poštu. jednou bidneš a máš zboží a poštu. Nechal sis je pozinkovat nebo si rychle koupil jen surovou litinu? jo a jinak tyto docela dost vrčí při brz:mrkdění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...