Bronak Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 to není žádné strašení ... bohužel je to holý fakt a tutová věc že se to prostě kolem 120000 posere .. začne klepat klika .. a už to jede vlastní skušenost.. prostě peugeot no Citovat
Gitarista001 Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Bronak to není žádné strašení ... bohužel je to holý fakt a tutová věc že se to prostě kolem 120000 posere .. začne klepat klika .. a už to jede vlastní skušenost.. prostě peugeot no Myslis peugeot na dialkove ovladanie. Lebo v skutocnosti by som musel mat motor z dreva aby som robil veci ktore sa robia na autach az po 300 000 km. Hlavne zalezi ako jazdis. Ak sadnes v -20 do auta a plyn na podlahu potom si dopredu gratuluj ak 100 000 na takom motore nabehas. Priemerny benzinovy motor je schopny najazdit az 800 000 km, pricom opotrebenia sa pohybuju okolo 40 - 50 %. Od tohto cisla sa ti bude odpocitavat tvoje spravanie k motoru. Takze este raz. Ak si zasiel 100 000 km a auto si hodil do priepasti tak si sa skor ukazal ako vodic bez chrbtovej kosti. PS: Ked budes nabuduce hadzat auto do priepasti, tak mi urob laskavost a ostan v nom sediet. Citovat
Bronak Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 auto se kupovalo nové v roce 99 .. auto nikdy nejdelo na max. maximální ryhclost auta byl v roce 2004 a jelo 150 podle tachmometru. auto se nikdy nevitáčelo na maximální otáčky a s autem se jezdilo a jezdí pořád slušně... když je studené tak pomalu a i když je zahřáté tak po něm nidky nikdo neche žádné předjíždění nebo tak. přesto se při 120 000 najeto začala klepat klikovka. teplota se přehřívala bylo to pořád kolem 105 C. a mín to topilo ..takže se to muselo celé rozebrat, odvést motor na broušení kliky, honování válců, prej ui pístní kroužky byli špatné, a měnila se ještě spojka na uto které má najeto 120000 se mi zdá že to je nějak moc problémů najednoou. v tomto ohledu mě peugeot sklamal a už bych si ho nikdy nekoupil. rozhodne ne s motorem 1.1 a 1.4 . mechanik povídal že prej tyto motory na to trpěj. Méte tu někdo peugeot 1.1 nebo 1.4 z 99 napište kolik máte najeto a jaké problémy zajímalo by mě jeslti tohle dělaj všechny nebo jen ten můj je vadný kousek. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 myslím,že jsi měl kua kliku na motor...vrtám se v tom celkem dlouho a nemůžu říct,že pežot má **** motory---sem tam se najde taková sviňa u každé značky,opravdu... Citovat
Bronak Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 a jaký máš názor na auto peugeot 406 cupe. ohledně 2 a 3 litrovým motorem v benzínu ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Bronak a jaký máš názor na auto peugeot 406 cupe. ohledně 2 a 3 litrovým motorem v benzínu ??? tak ty benzíny--zvlášť 3.0 V6--nějak neznám--ale řídil jsem 2.2 HDi a pro mě by v tom autě byl super -- Citovat
Pepa919 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ja mam 1.4r.v.99je pravda ze motor na volnobeh poklepava nekde sem cetl ze to byla vada z vyroby ktera nema vliv na funkci motoru,udajne po roku 2000 se klepani nevyskytuje-nevim zda je to pravda... ja mam auto rok pri koupi sem udelal rozvody a vymenil olej od te doby sem najel 10tis.ted ma140tis.az ted mam praskly tesneni pod hlavou-to nepovazuju za velkou tragedii jinak sem nanej nesah a musim rict ze tahne pekne,olej nezere a nepozoruju nic co by nasvecovalo a ze by byl KO Citovat
Bronak Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 No mě právě taky v motoru kelpalo začalo to od 120 000 km.. ale to klepání nebylo žádná výrobní vada to byla klika ... jenom na volnoběh klepala klikovka. dálo to jenom dkyž se to ohřálo a jenom na volnoběh.. ted je klika obroušená.. + se ještě měnili pístní kroužky.. peugoet jsou pěkný zloději . volal sem do peugotu na ápístní kroužky a tam mi řekli že za jednu sadu pístních kroužků na jeden píst stojí 900 takže na všechyn písty 3600 Kč. Bouchl sem jím z telefonem a sehnal sem si všechny pístní kreoučky za 360 Kč Citovat
Pepa919 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Uz sem to nasel dej si na seznamu vyhledat peugeot 206-jaky motor zvolit ,tam pisou o klepani klikove hridele ze to neni nic vyjmecnyho a servis peugeot z me zkusenosti-tragedie mel sem problem s sibrem nakonec sem si dily poshanel a opravil sam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.