Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,tak jsem překročil 100 000km a do servisu mi zbývá 18 400km,tak se chci zeptat,co mi doporučujete na autě vyměnit a nebo provést;)

post-0-14109604116572_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nějak se tohle téma nepochopil. Jakej je přesně jeho význam? Na co se vlastně ptáš?

Servisní intervaly jsou daný a pokud jsou kilometry pravdivý, nevidím důvod je nedodržovat.

No a jestli si se chtěl jen pochlubit pěkným číslem na tachometru, tak od toho tu máme téma - Kolik mate najeto?

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Nějak se tohle téma nepochopil. Jakej je přesně jeho význam? Na co se vlastně ptáš?

Servisní intervaly jsou daný a pokud jsou kilometry pravdivý, nevidím důvod je nedodržovat.

No a jestli si se chtěl jen pochlubit pěkným číslem na tachometru, tak od toho tu máme téma - Kolik mate najeto?

Nekaz nam radost :bacha. Mne do 100 000 km chyba este 200 km :super.

Odesláno

No vida, tak se pak pochlub na správným místě a hlavně si kvůli tomu nezakládej nový téma, ju? ;)

A doufám že si na tu výroční fotečku zastavíš někde u krajnice a nebudeš jí dělat za jízdy, jako NO3IA! Je to nebezpečné a nezodpovědné :bacha:D

Odesláno

význam je takovej,že jsem se prostě slušně na tomto foru zeptal jiných,co doporučují udělat na autě po ujetí 100000km.měsíc se nikdo neozval a najednou jsem jsem založil špatné téma.takže se tímto omlouvám zato,že jsem požádal o radu,a reagoval na ni.:ticho

Odesláno

No3ia nahaj tak. Stale tu bude niekto kto bude frflat. Hlavne ze su temy ako ziarovky a autoziarovky a tam nikto nefrflal a na tuto temu ktoras bola zalozena ako sumarum co sa ma robit po 100 000 km sa zrazu niekto ozval. Zeby nahoda ?

Odesláno

A dyť sem taky zas tolik nenapsal. Jen sem poznamenal, že z mýho pohledu to téma nemá význam. 100k km není žádnej významnej milník, není potřeba dělat nic speciálního. Plán údržby je danej, co v kolika kilometrech udělat je tam napsaný.

Gitarista001: Ano, náhoda. Nicméně pokud si 10 000 uživatelů řekne, že se tu řeší spousta nesmyslů a jeden navíc už tomu víc neublíží, tak to potom potěš koště.

Odesláno

.... nefotil za jazdy....:D

Teraz vážne. 100 000 naozaj nieje mílnik z pohľadu servisu, no ak sa chceš autu odmeniť tak mu daj \"lepší\" benzín, pekne ho ručne umy, povysávaj a budeš mať dobrý pocit.

[upravil dne 7/2/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

.... nefotil za jazdy....:D

Teraz vážne. 100 000 naozaj nieje mílnik z pohľadu servisu, no ak sa chceš autu odmeniť tak mu daj \"lepší\" benzín, pekne ho ručne umy, povysávaj a budeš mať dobrý pocit.

toto mu daj vzdy dobre auti si to zasluzi:aut:aut:aut:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

předem blahopřeji k ujetých již zmíněných 100000 km. Ale není se nad čím radovat spíše naopak. Peugeot 206 s motorama 1.1 a 1.4 je bída utrpení 1.4 vychází z 1.1 . Tudíš tímto odpovídám na otázku co udělat s pežotem 206 po najetí 100000 km s motorem 1.1 a 1.4 . Mohu jen poradit vyhlídnout si dlouhej kopec a na konci skálu a poslat to jednoduše dolů a nechat to tam pryč od toho. Nebo si připravit cca 30 000 Kč. na Honování válců. zbroušení kliky a nové pístní kroužky.

Odesláno
Původně zaslal: Bronak

předem blahopřeji k ujetých již zmíněných 100000 km. Ale není se nad čím radovat spíše naopak. Peugeot 206 s motorama 1.1 a 1.4 je bída utrpení 1.4 vychází z 1.1 . Tudíš tímto odpovídám na otázku co udělat s pežotem 206 po najetí 100000 km s motorem 1.1 a 1.4 . Mohu jen poradit vyhlídnout si dlouhej kopec a na konci skálu a poslat to jednoduše dolů a nechat to tam pryč od toho. Nebo si připravit cca 30 000 Kč. na Honování válců. zbroušení kliky a nové pístní kroužky.

Nestraš. :bacha Lebo ťa niekto bonzne za šírenie poplašnej správy.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...