Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim aku nemrznucu kvapalinu lejete do svojich 605? treba mi doliat asi pol litra no nevem aku kupil som auto a uz tam bola ked otvorim expanzku je to take oranzove ako hrdza dakujem mam 2.5 td

Odesláno

zkus se zeptat bývalého majitele,co tam lil..

jinak si nech změřit tu kapalinu co tam máš a ten půl litr VODY bych dolil--jestli je kapalina naředěna na cca mínus 20--nic se ne-

může stát.

ty kapaliny nemíchej,když nevíš,co tam je :myslim

[upravil dne 12/1/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: miso605

zdravim aku nemrznucu kvapalinu lejete do svojich 605? treba mi doliat asi pol litra no nevem aku kupil som auto a uz tam bola ked otvorim expanzku je to take oranzove ako hrdza dakujem mam 2.5 td

Keď je taká hrdzavá možno by bolo dobré ju i vymeniť. Zrejme má viac ako tri roky.

Odesláno

no.noked jeden mi povie daj tam modru ci zelenu a druhy cervenu ked je to cervene ...a byvalimajitel si neni isty,a nechcem tam dat nejaku hovadinu,aby sa mi nestalo co na mazde,uplne zozralo tesneni pod hlavou

Odesláno
Původně zaslal: miso605

no.noked jeden mi povie daj tam modru ci zelenu a druhy cervenu ked je to cervene ...a byvalimajitel si neni isty,a nechcem tam dat nejaku hovadinu,aby sa mi nestalo co na mazde,uplne zozralo tesneni pod hlavou

Každopádne by sa nemali miešať chladiace kvapaliny ktoré nie sú identické. Nakoľko nevieš čo tam je tak tam s kľudom môžeš naliať jedine vodu. Všetko ostatné je riziko.

Načo nad tým toľko špekuluješ. Nevieš čo tam je, ako dlho to tam je, tak jediné rozumné riešenie je výmena. Za cca 30€ máš kľud a auto v poriadku.

P.S. Na farbe nezáleží. Dôležité je mrazuvzdornosť a obsiahnuté prísady.

Odesláno

Při výměně chlad. kapaliny (když nevím,co tam bylo), by se měl chladící okruh párkrát vypláchnout vodou,protože je celkem

složité vypustit systém úplně a vždy tam něco zbyde...

V těchto mrazech asi těžko dělat venku :myslim

Odesláno

odporúčanie ozzy1956 s opakovaným preplachom platí dvojnásob keď je chladiaca zmes sýtej hrdzavej faby. Znamená to že obsahuje veľa kalov ktoré sa usádzajú v systéme a zhoršujú jeho účinnosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...