miso605 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 zdravim aku nemrznucu kvapalinu lejete do svojich 605? treba mi doliat asi pol litra no nevem aku kupil som auto a uz tam bola ked otvorim expanzku je to take oranzove ako hrdza dakujem mam 2.5 td Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 zkus se zeptat bývalého majitele,co tam lil.. jinak si nech změřit tu kapalinu co tam máš a ten půl litr VODY bych dolil--jestli je kapalina naředěna na cca mínus 20--nic se ne- může stát. ty kapaliny nemíchej,když nevíš,co tam je [upravil dne 12/1/09 ozzy1956] Citovat
pastorek Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: miso605 zdravim aku nemrznucu kvapalinu lejete do svojich 605? treba mi doliat asi pol litra no nevem aku kupil som auto a uz tam bola ked otvorim expanzku je to take oranzove ako hrdza dakujem mam 2.5 td Keď je taká hrdzavá možno by bolo dobré ju i vymeniť. Zrejme má viac ako tri roky. Citovat
P607Olda Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Hlavne tam nelej ak nevies (mozno iba vodu). Takto sme si dobre pokazili 405 - kvapaliny sa zrazili - výmena chladiča, kúrenia. Citovat
milan vavra Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 No tak třeba tam je fridex?Ten ma taky takovou barvu ?Ja osobně to budu to rešit v patek taky vše vypustim a dam tam novou nemrznouci kapalinu abych mněl klid Citovat
miso605 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 no.noked jeden mi povie daj tam modru ci zelenu a druhy cervenu ked je to cervene ...a byvalimajitel si neni isty,a nechcem tam dat nejaku hovadinu,aby sa mi nestalo co na mazde,uplne zozralo tesneni pod hlavou Citovat
pastorek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: miso605 no.noked jeden mi povie daj tam modru ci zelenu a druhy cervenu ked je to cervene ...a byvalimajitel si neni isty,a nechcem tam dat nejaku hovadinu,aby sa mi nestalo co na mazde,uplne zozralo tesneni pod hlavou Každopádne by sa nemali miešať chladiace kvapaliny ktoré nie sú identické. Nakoľko nevieš čo tam je tak tam s kľudom môžeš naliať jedine vodu. Všetko ostatné je riziko. Načo nad tým toľko špekuluješ. Nevieš čo tam je, ako dlho to tam je, tak jediné rozumné riešenie je výmena. Za cca 30€ máš kľud a auto v poriadku. P.S. Na farbe nezáleží. Dôležité je mrazuvzdornosť a obsiahnuté prísady. Citovat
milan vavra Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Přesne tak neřeš to vypust všechno a dej tam novou nemrznouci směs a budeš mit klid:roker NEMA CENU TO POKOUSET Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Při výměně chlad. kapaliny (když nevím,co tam bylo), by se měl chladící okruh párkrát vypláchnout vodou,protože je celkem složité vypustit systém úplně a vždy tam něco zbyde... V těchto mrazech asi těžko dělat venku Citovat
pastorek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 odporúčanie ozzy1956 s opakovaným preplachom platí dvojnásob keď je chladiaca zmes sýtej hrdzavej faby. Znamená to že obsahuje veľa kalov ktoré sa usádzajú v systéme a zhoršujú jeho účinnosť. Citovat
miso605 Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 oka tak to preplachnem a dam novu zmes...urcite tomu pomoze Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Spytaj sa v Peugeote, aka zmes patri do Tvojho auta, pripadne ju tam kup. Aby Ti to ozaj daco nerozozralo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.