Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skus nechat auto po odstaveni \"vyvetrat\". Ked pridem domov s vykurenym autom, tak necham otvorene dvere alebo vsetky 4 okna, aby auto z vnutra vychladlo....cas cca na cigaretku:mad:. Mam to overene este zo skodovky, popripade dam na predne sklo obycajnu foliu. Rano je sklo ciste.

Odesláno

Taky mi mrzne zevnitř. Vyvětrání jsem zkoušel (ale málo, cca 20 sekund) a to nepomohlo. Pak jsem zkoušel jezdit se zapnutou klimatizací, ale mé pokusy přerušila nemoc. Fólie nebo kus hadru přes sklo by pomoci mohla.

Odesláno

Jo, přesně tohle řeším u Fábie, protože každý ráno běsním, že musím oškrabávat sklo zevnitř (a jde to hůř, než zvenku). Takže říkáte vyvětrat po dobu jedné cigaretky? :) Může to dělat třeba i přicpanej pylovej filtr? Klimatizace u tohohle werku v těchhle teplotách nesepne...

[upravil dne 12/1/09 Fakir]

Odesláno

hlavně si to chce oklepat boty když deš do auta, včera sem byl na horách a nějakej maník s holkou přijeli na lyžích k autu, nic neometali a hodili věci do auta jak byli, no jestli nemá garáž tak bych nechtěl bejt ráno v jeho kůži, taky by to možná občas chtělo nechat vyschnout koberečky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...