stano Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 mrzne mi predne okno z vnutra na 307 [upravil dne 11/1/09 stano] Citovat
Nema307sw Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Skus nechat auto po odstaveni \"vyvetrat\". Ked pridem domov s vykurenym autom, tak necham otvorene dvere alebo vsetky 4 okna, aby auto z vnutra vychladlo....cas cca na cigaretku:mad:. Mam to overene este zo skodovky, popripade dam na predne sklo obycajnu foliu. Rano je sklo ciste. Citovat
Ticcino Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Taky mi mrzne zevnitř. Vyvětrání jsem zkoušel (ale málo, cca 20 sekund) a to nepomohlo. Pak jsem zkoušel jezdit se zapnutou klimatizací, ale mé pokusy přerušila nemoc. Fólie nebo kus hadru přes sklo by pomoci mohla. Citovat
Fakir Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Jo, přesně tohle řeším u Fábie, protože každý ráno běsním, že musím oškrabávat sklo zevnitř (a jde to hůř, než zvenku). Takže říkáte vyvětrat po dobu jedné cigaretky? Může to dělat třeba i přicpanej pylovej filtr? Klimatizace u tohohle werku v těchhle teplotách nesepne... [upravil dne 12/1/09 Fakir] Citovat
švícko Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 tak tohle se mi dělo u 406 nakonec jsem zjistil že v kufru pod rezervou mám vodu a to byla celá závada, moc vlhkosti uvnitř vozu Citovat
georgegg Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 hlavně si to chce oklepat boty když deš do auta, včera sem byl na horách a nějakej maník s holkou přijeli na lyžích k autu, nic neometali a hodili věci do auta jak byli, no jestli nemá garáž tak bych nechtěl bejt ráno v jeho kůži, taky by to možná občas chtělo nechat vyschnout koberečky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.