dano7777 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Mam taky problem ked mam auto peugeot 306 break 1,9 d 51kw v teplej garaži tak mi chyti v pohode ale ked je vonku a chladno tak ked ho nastartujem tak chiti asi tak dve otacky a zdochne ked to zopakujem tak dlksie tocim semtam odpaluje ale nic až ked netocim dlksie až potom chiti nevie negdo co to moze byt nafta nemrzne mam tam evo disel a pretim aj nataham acepumpov mato aj dopravne cerpadlo mne to pripada nieco z palivom ale neviem com moze byt chyba nestretol sa dakto stakov chybou Citovat
lipnicak Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo.. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: dano7777 Mam taky problem ked mam auto peugeot 306 break 1,9 d 51kw v teplej garaži tak mi chyti v pohode ale ked je vonku a chladno tak ked ho nastartujem tak chiti asi tak dve otacky a zdochne ked to zopakujem tak dlksie tocim semtam odpaluje ale nic až ked netocim dlksie až potom chiti nevie negdo co to moze byt nafta nemrzne mam tam evo disel a pretim aj nataham acepumpov mato aj dopravne cerpadlo mne to pripada nieco z palivom ale neviem com moze byt chyba nestretol sa dakto stakov chybou Asi tě naseru,ale nemůžu jinak: ty ses neučil ve škole,k čemu slouží čárky ve větě? Citovat
jjjirkaaa Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: lipnicak ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo.. Aditivum třeba tady: http://www.vasoil.cz/detail/high-pressure-3-pro-diesel/high-pressure-3-pro-diesel/ Citovat
hudy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 presne zkus VIF http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1 Citovat
hudy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: lipnicak ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo.. No a podle testu,zrovna Shell diesel neni nijak moc kvalitni,tedy ne u nas.Zkus Benzinu ta ma podle testu nejkvalitnejsi naftu. Citovat
janci77 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 - jasne skús pred najbližším tankovaním pridať do nádrže VIF... - ja ho stále pridávam, mám tiež 1,9D a aj pri -25C chytí na brnk a žiadne kuckanie... Citovat
janci77 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: lipnicak ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo.. - aj tvojmu HDi dobre padne VIF, v testoch dopadlo najlepšie a je vhodné aj pre HDi motory... - a žhaví Ti to dobre? Však niekto tu písal, že má HDi a aj pri mínusových teplotách naštartoval a pritom mal všetky žhavky v háji... Citovat
dano7777 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 žhaviče nam dobre, menil som ich pred pol rokom Citovat
sedan305XID Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: dano7777 Mam taky problem ked mam auto peugeot 306 break 1,9 d 51kw v teplej garaži tak mi chyti v pohode ale ked je vonku a chladno tak ked ho nastartujem tak chiti asi tak dve otacky a zdochne ked to zopakujem tak dlksie tocim semtam odpaluje ale nic až ked netocim dlksie až potom chiti nevie negdo co to moze byt nafta nemrzne mam tam evo disel a pretim aj nataham acepumpov mato aj dopravne cerpadlo mne to pripada nieco z palivom ale neviem com moze byt chyba nestretol sa dakto stakov chybou Asi tě naseru,ale nemůžu jinak: ty ses neučil ve škole,k čemu slouží čárky ve větě? On celý ten príspevok je poriadna katastrofa čo sa pravopisu týka. Ako Ti ma šlapať auto, keď sam si asi nejaký primrznutý? Toto nespraví ani \"evo disel\";) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.