Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam taky problem ked mam auto peugeot 306 break 1,9 d 51kw v teplej garaži tak mi chyti v pohode ale ked je vonku a chladno tak ked ho nastartujem tak chiti asi tak dve otacky a zdochne ked to zopakujem tak dlksie tocim semtam odpaluje ale nic až ked netocim dlksie až potom chiti nevie negdo co to moze byt nafta nemrzne mam tam evo disel a pretim aj nataham acepumpov mato aj dopravne cerpadlo mne to pripada nieco z palivom ale neviem com moze byt chyba nestretol sa dakto stakov chybou

Odesláno

ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo..

Odesláno
Původně zaslal: dano7777

Mam taky problem ked mam auto peugeot 306 break 1,9 d 51kw v teplej garaži tak mi chyti v pohode ale ked je vonku a chladno tak ked ho nastartujem tak chiti asi tak dve otacky a zdochne ked to zopakujem tak dlksie tocim semtam odpaluje ale nic až ked netocim dlksie až potom chiti nevie negdo co to moze byt nafta nemrzne mam tam evo disel a pretim aj nataham acepumpov mato aj dopravne cerpadlo mne to pripada nieco z palivom ale neviem com moze byt chyba nestretol sa dakto stakov chybou

Asi tě naseru,ale nemůžu jinak: ty ses neučil ve škole,k čemu slouží čárky ve větě?:bojim

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

ja mam 206 1.4HDI a od -10st. to s obtizemi nastartuju, porad to kucka obcas blafne. Tankuju Shell. Mozna by to vyresilo adetivum, ale netusim jaky do HDI aby neodeslo cerpadlo..

No a podle testu,zrovna Shell diesel neni nijak moc kvalitni,tedy ne u nas.Zkus Benzinu ta ma podle testu nejkvalitnejsi naftu.

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

- aj tvojmu HDi dobre padne VIF, v testoch dopadlo najlepšie a je vhodné aj pre HDi motory...

- a žhaví Ti to dobre? Však niekto tu písal, že má HDi a aj pri mínusových teplotách naštartoval a pritom mal všetky žhavky v háji...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: dano7777

Asi tě naseru,ale nemůžu jinak: ty ses neučil ve škole,k čemu slouží čárky ve větě?:bojim

On celý ten príspevok je poriadna katastrofa čo sa pravopisu týka. Ako Ti ma šlapať auto, keď sam si asi nejaký primrznutý? Toto nespraví ani \"evo disel\";)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...