Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 405 GLI 1.6 benzin r.v.1996

Prosím o pomoc při řešení problému se zamrzáním přepadové hadice oleje / přepad oleje z hlavy do karteru/.

V zimním období dochází velice často k tomuto úplnému zamrznutí hadice, čímž dojde při vyrovnávání tlaku rozstříknutím oleje v motorovém prostoru. Hadice zamrzá zcela nekontrolovatelně jak při jízdě, tak při venkovním parkování. Odkalení je možné jedině demontáží v servisu, někdy i po ujetí pouhých 200 km.

Rada jezdit dlouhé trasy, aby došlo k samovnému odpaření vody nepomohla.

Děkuji za jakoukoliv pomoc při řešení tohoto problému.

Odesláno

Podľa mojich skúseností pri silnejších mrazoch zamrzne, alebo lepšie povedané skrištalizuje emulzia ktorá sa v zime hodne vyskytuje v odparných hadiciach. trápil som sa s tým dlho a žiadne normálne riešenie śom nenašiel. Jednoduchou pomocou je pootvoriť nalievacie víko oleja. Odstráni sa tým pretlak v kľukovej skrini ktorý vyhadzuje olej cez mierku. Po oteplení cca nad - 3 to zase zavriem. Funguje to spoľahlivo a nepozoroval som žiadny vplyv na motor alebo štartovanie.

Odesláno

Na BX 14RE šlo dvětrání rovnou do karburátoru.dvakráte se mi stalo,že zamrzl.Naneštěstí jsem neměl tu trubku co sála teplý vzduch od parohů.totéž i na F125P,tam jsem přehodil sání na zimu a bylo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...