mirekc Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Peugeot 405 GLI 1.6 benzin r.v.1996 Prosím o pomoc při řešení problému se zamrzáním přepadové hadice oleje / přepad oleje z hlavy do karteru/. V zimním období dochází velice často k tomuto úplnému zamrznutí hadice, čímž dojde při vyrovnávání tlaku rozstříknutím oleje v motorovém prostoru. Hadice zamrzá zcela nekontrolovatelně jak při jízdě, tak při venkovním parkování. Odkalení je možné jedině demontáží v servisu, někdy i po ujetí pouhých 200 km. Rada jezdit dlouhé trasy, aby došlo k samovnému odpaření vody nepomohla. Děkuji za jakoukoliv pomoc při řešení tohoto problému. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 To jako zamrzají vzdušné páry? Můžeš to nějak lépe vysvětlit? Citovat
pastorek Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Podľa mojich skúseností pri silnejších mrazoch zamrzne, alebo lepšie povedané skrištalizuje emulzia ktorá sa v zime hodne vyskytuje v odparných hadiciach. trápil som sa s tým dlho a žiadne normálne riešenie śom nenašiel. Jednoduchou pomocou je pootvoriť nalievacie víko oleja. Odstráni sa tým pretlak v kľukovej skrini ktorý vyhadzuje olej cez mierku. Po oteplení cca nad - 3 to zase zavriem. Funguje to spoľahlivo a nepozoroval som žiadny vplyv na motor alebo štartovanie. Citovat
dýzl Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Na BX 14RE šlo dvětrání rovnou do karburátoru.dvakráte se mi stalo,že zamrzl.Naneštěstí jsem neměl tu trubku co sála teplý vzduch od parohů.totéž i na F125P,tam jsem přehodil sání na zimu a bylo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.