Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Spinac vn.osvetlenia vodicove dvere

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DEEP

Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: DEEP

Původně zaslal: medo011

Meral som to znova a stava tam je 12V tak ze vypinac je ok stavu mam tak do p... preco to nejde.???

Z mé strany to nebyla polemika o el. okruhu jako takovém, ale zamyšlení nad tím jaké informace nám medo011 dodal (viz. citace). Princip el. okruhu je mi vcelku jasný. Pro medo011: napiš jak jsi to vyřešil.:papa

Ten môj príspevok nebola polemikas ale vysvetlenie k tvojim slovám \"bůhví kde se tam těch 12V bere\".

Tím jsem myslel, jestli náhodou nemá ve svazku spečené(propálené kabely). Pokud pravá strana spíná vnitřní osvětlení a levá ne musí být chyba ve spínači nebo přerušený drát (to by na něm ale neměl naměřit 12V!!!). Proto je mi divné, že spínač na L straně je v pořádku, na kabelu je 12V (alespoň podle medo011) a vnitř. osvětlení nesepne.

Tak som to nesprávne pochopil. Táto tvoja dedukcia je správna. Nakoľko to nefunguje tak chyba bude v stupných údajoch. Snáď nám medo011 poskytne presnejšie údaje alebo prezradí chybu keď ju odstráni.

Odesláno

Někdy jsem z toho docela \"srnka\", než si srovnám co tím vlastně, ve svém dotazu, chtěl dotyčný říct. :):papa

• O 2 týdny později...
Guest medo011
Odesláno

Pani este som to nevyriesil ale udaje su spravne.Ľ spinac je v poriadku,stava tam je,P dvere funguju normalne svetlo zopne ale nehlasi zapnute svetla myslim si ze chyba bude v tej signalizacii.

Momentalne cakam na schemu zapojena vnutorneho osvetlenia.Ked to vyriesim dam vediet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...