pastorek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: DEEP Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: DEEP Původně zaslal: medo011 Meral som to znova a stava tam je 12V tak ze vypinac je ok stavu mam tak do p... preco to nejde.??? Z mé strany to nebyla polemika o el. okruhu jako takovém, ale zamyšlení nad tím jaké informace nám medo011 dodal (viz. citace). Princip el. okruhu je mi vcelku jasný. Pro medo011: napiš jak jsi to vyřešil. Ten môj príspevok nebola polemikas ale vysvetlenie k tvojim slovám \"bůhví kde se tam těch 12V bere\". Tím jsem myslel, jestli náhodou nemá ve svazku spečené(propálené kabely). Pokud pravá strana spíná vnitřní osvětlení a levá ne musí být chyba ve spínači nebo přerušený drát (to by na něm ale neměl naměřit 12V!!!). Proto je mi divné, že spínač na L straně je v pořádku, na kabelu je 12V (alespoň podle medo011) a vnitř. osvětlení nesepne. Tak som to nesprávne pochopil. Táto tvoja dedukcia je správna. Nakoľko to nefunguje tak chyba bude v stupných údajoch. Snáď nám medo011 poskytne presnejšie údaje alebo prezradí chybu keď ju odstráni. Citovat
Guest DEEP Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Někdy jsem z toho docela \"srnka\", než si srovnám co tím vlastně, ve svém dotazu, chtěl dotyčný říct. Citovat
Guest medo011 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Pani este som to nevyriesil ale udaje su spravne.Ľ spinac je v poriadku,stava tam je,P dvere funguju normalne svetlo zopne ale nehlasi zapnute svetla myslim si ze chyba bude v tej signalizacii. Momentalne cakam na schemu zapojena vnutorneho osvetlenia.Ked to vyriesim dam vediet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.