negrbob Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ahoj, potrebuju poradit pred dvema dny jsem prisel o airbag ve volantu. Slusne odpojene konektory. Tak jsem si na vrakaci sehnal \"novy\" Ale chtel bych vedet jestli je nejake nebezpeci pri instalaci jako treba samovolny vystreleni. Nebo postaci pri vypnutem motoru napojit jen dva konektroy a uzemeni a zandat jej do volantu? Je potreba odpojovat baterku? Citovat
Demo Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 osobne bych tu baterku odpojil... ona je to docela řacha, kdyz to bouchne.... Citovat
negrbob Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 V chytre knizce \"Jak na to\" pisou ze se ma rozebrat stredova konzole a odpojit ridici jednotku vsech airbagu v aute. To se mi moc nechce. Je to opravdu nutne? Nebo postaci jen odpojit tu baterka? Citovat
hnusoba Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ani odpojiť batériu nepotrebuješ Ale psst, ja som Ti to nepovedal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.