vendelinek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak sem na to zvědav,bylo by to dobrý http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/volani-z-mobilu-bude-levnejsi.html Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Hele děláš ty vůbec něco jinýho, než prolízáš tn.cz? Neleze ti to trochu na mozek? Sorry, ale na bulvár typu tn.cz sem fakt alergickej a trochu mě vadí, že to tu neustále linkuješ. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Hele děláš ty vůbec něco jinýho, než prolízáš tn.cz? Neleze ti to trochu na mozek? Sorry, ale na bulvár typu tn.cz sem fakt alergickej a trochu mě vadí, že to tu neustále linkuješ. ale to může,nééé??? tak na to neklikej Citovat
buml Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ono je to o tom, ze si kazdej muze ty informace najit sam, takhle z toho tady bude akorat prehled co kde kterej bulvar pise. naprosto souhlasim s Mirasem, vseho moc skodi Citovat
vendelinek Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Hele děláš ty vůbec něco jinýho, než prolízáš tn.cz? Neleze ti to trochu na mozek? Sorry, ale na bulvár typu tn.cz sem fakt alergickej a trochu mě vadí, že to tu neustále linkuješ. Tak to pardon,budu lízt jinam,aby tě to neprudilo:D,sem nevěděl,si to měl říct(napsat) hned,anebo je ještě jedno řešení,nebudu sem dávat nic,no............................,jak chceš..................:myslimale to se zase ukoušu nudou,když už nebudu nic dělat,no:D Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Jestli se neumíš nijak zabavit, je bez rozmyslu hltáš to co je na Nově či v Blesku, tak teda potěš koště Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jojo,není jednoduché jen tak sedět bez práce--sám jsem naštěstí nepoznal,ale jednou se to kolem taktak mihlo--umím si ale představit,tak Vendi vydrž Citovat
Welis Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 tak si nekdy precete ty diskuse pod tema clankama tam se clovek pobavi jedno pako vedle druhyho... Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Zakázaný sem dávat to není. Stejně tak to nemusím číst. Ale ptám se - je opravdu nutný mít tu nalinkovanou půlku tn.cz? To sem za chvilku může někdo začít skenovat články z blesku. Pokud sem jedinej komu to vadí, prosím, do mě, zavřu hubu a budu držet krok. Že mi to není zrovna po chuti sem se snažil míň otevřeným způsobem naznačit již delší dobu, očividně bez větší odezvy. Pokud je někdo názoru toho, že je to zajímavý a o podobný odkazy stojí, navrhuju založení sekce \"Linky na blbosti z tn.cz\", já do ní nepolezu a budem všichni happy. Citovat
Demo Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 MirasCC - nerozciluj se, to mas jak je tu par levicaku, co hltaji novinky a serou to sem.... Citovat
vendelinek Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 jojo,není jednoduché jen tak sedět bez práce--sám jsem naštěstí nepoznal,ale jednou se to kolem taktak mihlo--umím si ale představit,tak Vendi vydrž Díky ,jj,snažim se jak to jde:Dzatim se držim,ale až se pustim....................... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Nepovedel bych to tak drasticky, ale naozaj, dneska uz nevim kolkej topic co otevri, a tn.cz... Ja si myslim ze obcas nezaskodi, ale kazdej den, a nekdy i nekolik krat ... Pane velebnosti ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.