Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele děláš ty vůbec něco jinýho, než prolízáš tn.cz? Neleze ti to trochu na mozek?

Sorry, ale na bulvár typu tn.cz sem fakt alergickej a trochu mě vadí, že to tu neustále linkuješ.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Hele děláš ty vůbec něco jinýho, než prolízáš tn.cz? Neleze ti to trochu na mozek?

Sorry, ale na bulvár typu tn.cz sem fakt alergickej a trochu mě vadí, že to tu neustále linkuješ.

ale to může,nééé???

tak na to neklikej :)

Odesláno

ono je to o tom, ze si kazdej muze ty informace najit sam, takhle z toho tady bude akorat prehled co kde kterej bulvar pise.

naprosto souhlasim s Mirasem, vseho moc skodi

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak to pardon,budu lízt jinam,aby tě to neprudilo:D,sem nevěděl,si to měl říct(napsat) hned,anebo je ještě jedno řešení,nebudu sem dávat nic,no............................,jak chceš..................:myslimale to se zase ukoušu nudou,když už nebudu nic dělat,no:D

Odesláno

jojo,není jednoduché jen tak sedět bez práce--sám jsem naštěstí nepoznal,ale jednou se to kolem taktak mihlo--umím

si ale představit,tak Vendi vydrž :papa

Odesláno

Zakázaný sem dávat to není.

Stejně tak to nemusím číst.

Ale ptám se - je opravdu nutný mít tu nalinkovanou půlku tn.cz? To sem za chvilku může někdo začít skenovat články z blesku.

Pokud sem jedinej komu to vadí, prosím, do mě, zavřu hubu a budu držet krok.

Že mi to není zrovna po chuti sem se snažil míň otevřeným způsobem naznačit již delší dobu, očividně bez větší odezvy.

Pokud je někdo názoru toho, že je to zajímavý a o podobný odkazy stojí, navrhuju založení sekce \"Linky na blbosti z tn.cz\", já do ní nepolezu a budem všichni happy.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

jojo,není jednoduché jen tak sedět bez práce--sám jsem naštěstí nepoznal,ale jednou se to kolem taktak mihlo--umím

si ale představit,tak Vendi vydrž :papa

Díky ,jj,snažim se jak to jde:Dzatim se držim,ale až se pustim...........:D............whistlepe5.gif

Odesláno

Nepovedel bych to tak drasticky, ale naozaj, dneska uz nevim kolkej topic co otevri, a tn.cz...

Ja si myslim ze obcas nezaskodi, ale kazdej den, a nekdy i nekolik krat ... Pane velebnosti ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...