twoolf Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 djvlada : Přesně na totéž se chystám i já, jen co bude tepleji. Mám Boshe, tak zkusím přes časový spínač natlakovat naftu před startem elektricky, furt to běžet nemusí, protože, jak jednou chytne, je v pohodě. zajímá mě co může mít vliv : - čidla venkovní teploty - padání nafty - nizký tlak v railu při startu - nějaké čidlo, ventil,... Siemene neznám a příjde mi na hlavu postavenej. Citovat
petan307SW Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 U mě problém taky pořád přetrvává. Těď jsem měnil olej i s filtry vč palivového a furt stejny. Vstřiky mám Bosch, takže to nedělají jenom Siemens. Až zbydou nějaký korunky, nechám vstřiky vyčistit ultrazvukem a pak napíšu. Čerstvá zkušenost dnes. Ráno -7st start na asi páté-šesté otočení a odpoledne ve 14 hodin-venku 0 st a start asi na sedmé otočení. Už mě to začíná s... Citovat
twoolf Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Zlatej muj starej Bosch, v -30 na třetí otočku mě to příjde že to moje buď nemá naftu, která spadla, nebo neí tlak v railu a Siemensu to trvá dlouho než natlakuje, nebo jsou v řiti trysky. V sobotu je jdu přehodit z jiného auta, tak uvidíme. Citovat
djvlada Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 takze ja dnes uspesne zapojil cerpadlo ze systemu bosh(saci co je vnadrzi tlaci asi moc ale zaplni to system)1.vec ktera letela z auta naftovy balonek uz je mi k prdu natahl sem novou opletenou hadici k filtru zapnul klicek cerpadlo valilo a nafta vali pres prepady zpet nikde nic netece ujel sem s tim 20km a zejtra rano vyzkousim ten studeny start, timto chci docilit aby bylo zaplnen cely system naftou a vse fungovalo jak ma doufam p.s cerpadlo siemes sem sehnal z vrakace mmt je na ceste kdyz ho pak vymenim a uvidim i starter se zarukou 6mesicu vse z vrakoviste Peugeot-citroen Louka u chrudimy solidni panove tam delaj ceny super a krasna domluva Citovat
twoolf Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 jsem zvědavý jak to pomůže. dej vědět. Citovat
twoolf Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 djvlada takjak pomohlo čerpadlo, poděl se s námi. já už vyměnil kde co a pokrok, v -10 aspoň nastartuju. zatím na takový 3-4 vteřiny točení, ale i to je pokrok... Citovat
Poki 11 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 to Vám to všem začalo startovat ?? Nikto nechce poradiť. Neskúšal si vymenit DRV ventil na čerpadle? Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 U mna vymenene zhavice, vstreky opravene, filtre ok, aj diagnostika ok. aj pri 1 stupni naskoci az na druhy krat, prvy krat tocim dlhsie a nic. Bieli kudol dymu z auta. Citovat
twoolf Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 DRV jsem nezkoušel, jinak svíce, filtry nové. Dobrá nafta a kolem nuly už to točí a kouří bíle. Tlaky na válcích má, měřeno a OK. Přijde mi to, jako když jeden válec nechce chytnout hned... Zajímá mě spíš výsledek pokusu s instalací podávacího čerpadla. Zkoušel jsem i TEC2000 přímo z flašky a možná krapet lepší, ale nijak dramaticky. Chyby žádné, live data mi příjdou taky OK. Prej je to prostě tragedie Siemensů... To jsem si zas koupil věc. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 DRV jsem nezkoušel, jinak svíce, filtry nové. Dobrá nafta a kolem nuly už to točí a kouří bíle. Tlaky na válcích má, měřeno a OK. Přijde mi to, jako když jeden válec nechce chytnout hned... Zajímá mě spíš výsledek pokusu s instalací podávacího čerpadla. Zkoušel jsem i TEC2000 přímo z flašky a možná krapet lepší, ale nijak dramaticky. Chyby žádné, live data mi příjdou taky OK. Prej je to prostě tragedie Siemensů... To jsem si zas koupil věc. Akoze ja mam BOSCH a tiez s tym badam problemy v zime. Citovat
twoolf Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 tak jak? pár stupňů nad nulou a zjišťuju, že někdy chytne na drcnutí, někdy točí a točí. Zjevně je něco špatně, ale v tom Simsonu se nějak neorientuju. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 V tychto luxusnych teplotach mi to startuje na brnk, ako nic. Citovat
Poki 11 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 mne to ráno neštartuje ani v lete ked je ráno aj 16 stupnov. Sem tam sa stane a to aj v zime že to skočí na jednu otáčku motora ale to len vynimočne tak neviem kde môže byť chyba. Navyše mi to z autom trha jak jeb.. a ešte sa mi zdá že auto nezrýchľuje plynule. Niekedy tlačím na plyn a nič až zhruba po 2 sek ma to oprie do sedadla. Bol som aj na dia a nič. Prosím poradte. Citovat
twoolf Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 venku + 10 a chytám na otočku, do zimy bude klid. Už teď mě obchází strach z říjnových mrazíků.... Citovat
Poki 11 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Mám otázku. Keď natlačím ručnou pumpou naftu a to až tak že sa už nedá stlačiť má zostať natlakovana? Lebo mne tlak zhruba po 30 sek. spadne. Ide to cez prepad naspat do nádrže. Ten tlak má držat ten DRV ventil alebo ako to funguje? Pripomínam že mi to zle štartuje aj teraz ked je 20 stu. Poradte. Citovat
twoolf Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 podle mě se v balonku tlak dlouho neudrží. Měknul mi i na 309 a ta startovala jak švýcary. Tam bude něco jiného. Citovat
Poki 11 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Po odpojení všetkých káblov z čerpadla a neuspešnom naštartovaní mi teraz motor ked stojí celý deň na slnku naskočí zhruba na 15 otočení motora a to len zhruba na 400 otáčok, čelý sa trasie jak jeb. Ustáli sa to len ked pridám plyn potom to skoči na 900. Predtým to vždy skočilo rovno na 900 - 1000. Neviem či je fakt niektorý z tých ventilov zlý. Poradte Citovat
twoolf Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Poki11 máš Siemens nebo Bosch? Získávám pocit, že se na tom musí cosyk zkalibrovat, nebo tak něco. Kamárád koupil 307 se Siemensem a chytá mu to na drbnutí... Já se chystám na výměnu startéru a pak se uvidí. Citovat
Poki 11 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 mam Siemens bez cerpadla v nadrži. Aj mne to sem tam chytí na otočku. Napr. dnes ked som išiel z prace to chytilo hned na otočku. Potom som hned vypol motor, zhruba o 30 sek som skúsil znova a chytilo to zhruba na 3 otáčky, skúsil som to znova o 30sek chytilo to zhruba 4-5 otačky. Keď sa motor zohreje štartuje cca 2otáčky. Štartérom to nieje, síce v zime mi točil dosť pomaly ale teraz ked nan pripáli slnko tak točí jak blazen ale nie a nie naskočiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.