jvorel Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Zdravim, mám 306 combi r.v.2000 1,4 za studena startuje normalne vsechno v pohode....ale kdyz pak nekde vypnu motor, vrátim se k autu za 15 minut(auto má ještě teplotu kolem 70°C), auto se tak 5 vteřin dusí než naskočí..... nevíte někdo v čem je problém? Citovat
pastorek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Takýto problém sa vyskytoval pri motoroch s karburátorom po krátkej jazde. Bolo to spôsobené odparením paliva v sacom potrubí a tým k prechlastaniu motora. Pomohlo štartovanie s plynom na podlahe. Citovat
RichVa Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: jvorel Zdravim, mám 306 combi r.v.2000 1,4 za studena startuje normalne vsechno v pohode....ale kdyz pak nekde vypnu motor, vrátim se k autu za 15 minut(auto má ještě teplotu kolem 70°C), auto se tak 5 vteřin dusí než naskočí..... nevíte někdo v čem je problém? Stejně se chovala moje 205ka s motorem 1.1 jednobodý vstřik. Příčinou byla zteřelá hadička na přívodu benzínu do vstřikovací jednotky .... když se jakoby zlomila přes prsty lehce sákla. Po výměně vše v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.