Neophyte Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Čaute,kluci dnes se mi po nastartování rozsvítil tak na 3 s oranžový trojúhelník a nějaký nápis -ve francouštině-... po rozjetí hned zhasnul a během jízdi opět problikl a hned zhasnul.Po ujetí asi 10km jsem vypnul motor a po hodině nastartoval a už to neudělalo.Ještě jsem se nedíval,ale mám typ.Může to třeba dělat málo chladící kapaliny?Kdyby to bylo vážné,tak to asi svítí pořád ne?Díky za názory... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Oranžový znamená menej závažný problém. Môže to byť hocičo. Pomohla by tá správa. Citovat
antal Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Mrkni sa do chybovych hlaškach či tam niečo je Citovat
Neophyte Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Pokusím se to opsat,ale svítí to jen chvilku ...jestli umíte francouzky,tak je to fajn Citovat
Neophyte Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Na přepnutí jazyka potřebuji konfigurační CD,které nemám Citovat
MARTY 750 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 podle mne CD nepotrebujes.Taky se mnou mluvil v rodnem jazyce a zvladl jsem to prehodit, jen si vzpomenout jak...zkusim zapátrat Citovat
Neophyte Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 No mě to zkoušel už i v servise a sám mi řekl,že bez toho CD jsem namydlenej... co nadělám Citovat
MARTY 750 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 To se mi nezdá, že by si v servisu neporadili. Neni to v manuálu ? Nemám to u sebe, ale v servisu jsem s tim rozhodně nebyl... Citovat
Neophyte Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Mám tu velkou obrazovku s navigací a jak najedu do konfigurace a dám jazyky,hned vyskočí hláška,že to chce konfigurační CD!!Co už...život je hořký...Bohu dík Citovat
JarinoRS Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 tak preto nevies nastavit jazyk, lebo nemas iba blby palubak ale ze to nemali v servise...tam uz radsej viac nechod, nabuduce nebudu mat ani francuzsky kluc Citovat
Neophyte Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Tak je pro informaci,problém odstraněn...stačilo dolít chladící kapalinu a hláška zmizla!Takže se asi nedovím,jak zněla francouštině Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.