Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodí se staronová "ŽELVA" S16.....Budapešť...Best of Show :D

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, mne sa tieto plastove veci moc nepacia, ale ty si to decentne zvladol, dobre si vybral farbu, posobi to celistvo, takze za mna +, uzasny detail je ten box na streche vo farbe auta, no nemam slov, ani nebudem spat, ja chcem vidiet ten interier:mrk

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Asi ti pošlu fotku 309ky na plechotronech,no,i na těch kolech to není nic extra:D Ale tohle je fakt paráda!Povedlo se ti to!!:super

Asi jo,povedlo se to.:roker

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Hmm, mne sa tieto plastove veci moc nepacia, ale ty si to decentne zvladol, dobre si vybral farbu, posobi to celistvo, takze za mna +, uzasny detail je ten box na streche vo farbe auta, no nemam slov, ani nebudem spat, ja chcem vidiet ten interier:mrk

Díky,od tebe bych to schválený nečekal:D

Interiér bude zítra

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

no, pockam si na celkovy live.. :) na te fotce nevypada barva az tak dobre jako v realu..

Hlavně zase chca...lo a bylo zataženo:bacha

Včera jsem přišel domu klasicky kolem 10 večer a byl jsem uplně promočenej,ne že bych neudržel moč,ale od deště:D

[upravil dne 8/7/09 marty777]

Odesláno

Ještě musim napsat takový postřeh.

Jak mám vytažený blatníky a lemy,tak origo plastový podběhy ee,je tam asi 5 cm mezera.

Tak jsem napasoval posběhy z Ochcavie II.

Zadní jsou vepředu a přední vzadu.A jak seději:D

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Jak mám vytažený blatníky a lemy,tak origo plastový podběhy ee,je tam asi 5 cm mezera.

No ja se te v patek zeptam osobne :D

Odesláno
Původně zaslal: volvik

No ja se te v patek zeptam osobne :D

Jasný:super

Odesláno

Krásná 306ka, to se musí nechat. Je jasný, že naživo to bude vypadat líp než na fotkách, ale i tak se mi to líbí. Snad to taky někdy uvidim \"live\". ;)

Odesláno

Původně zaslal: Qcko

Díky,od tebe bych to schválený nečekal:D

Interiér bude zítra

Preco?:D

Odesláno

Marty můj názor znáš :) luxusní auto jen ten předek není až tak pro mě .... jinak v realu to bude pecka :) co se týče těch podběhu :-D proč jsi je prohodil ? Já mám z o II doma :-D přední a budu je cpát na předek :-D

Odesláno

no kus prace jsi odvedl to se musi nechat..ale proboha kolik penez jsi do toho vrazil???nevyplatilo by se za ty penize koupit auto o tridu nebo dve lepsi? a nebo jsi takovej fanda do 306??

jo a jeste kolik casu ti to zabralo to tak prekopat?

Odesláno

Koukám na foto a všechna čest marty777, povedlo se ti to skvěle. Bál jsem se toho předního spoileru, protože samotný vypadá dost divně, ale jako komplet celek vypadá lvíče nádhreně. Jsem ti v patách, díly od Maxtonu jsou na cestě a kapotu mi vezou dneska.

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Marty můj názor znáš :) luxusní auto jen ten předek není až tak pro mě .... jinak v realu to bude pecka :) co se týče těch podběhu :-D proč jsi je prohodil ? Já mám z o II doma :-D přední a budu je cpát na předek :-D

Myslím kvůli tomu rozšíření vzadu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...