Qcko Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Hmm, mne sa tieto plastove veci moc nepacia, ale ty si to decentne zvladol, dobre si vybral farbu, posobi to celistvo, takze za mna +, uzasny detail je ten box na streche vo farbe auta, no nemam slov, ani nebudem spat, ja chcem vidiet ten interier:mrk Citovat
marty777 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: 309GT Asi ti pošlu fotku 309ky na plechotronech,no,i na těch kolech to není nic extra:D Ale tohle je fakt paráda!Povedlo se ti to!! Asi jo,povedlo se to. Citovat
marty777 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: Qcko Hmm, mne sa tieto plastove veci moc nepacia, ale ty si to decentne zvladol, dobre si vybral farbu, posobi to celistvo, takze za mna +, uzasny detail je ten box na streche vo farbe auta, no nemam slov, ani nebudem spat, ja chcem vidiet ten interier:mrk Díky,od tebe bych to schválený nečekal:D Interiér bude zítra Citovat
Béďa Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 no, pockam si na celkovy live.. na te fotce nevypada barva az tak dobre jako v realu.. Citovat
marty777 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: Béďa no, pockam si na celkovy live.. na te fotce nevypada barva az tak dobre jako v realu.. Hlavně zase chca...lo a bylo zataženo:bacha Včera jsem přišel domu klasicky kolem 10 večer a byl jsem uplně promočenej,ne že bych neudržel moč,ale od deště [upravil dne 8/7/09 marty777] Citovat
volvik Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 jj parada fakt se to povedlo a tuning-cup se ma zase na co tesit a taky budu zitra lestit ale nez tam dojedu tak zas muzu lestit tam Citovat
marty777 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Ještě musim napsat takový postřeh. Jak mám vytažený blatníky a lemy,tak origo plastový podběhy ee,je tam asi 5 cm mezera. Tak jsem napasoval posběhy z Ochcavie II. Zadní jsou vepředu a přední vzadu.A jak seději:D Citovat
volvik Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: marty777 Ještě musim napsat takový postřeh. Jak mám vytažený blatníky a lemy,tak origo plastový podběhy ee,je tam asi 5 cm mezera. Tak jsem napasoval posběhy z Ochcavie II. Zadní jsou vepředu a přední vzadu.A jak seději:D No ja se te v patek zeptam osobne Citovat
marty777 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: volvik Původně zaslal: marty777 Ještě musim napsat takový postřeh. Jak mám vytažený blatníky a lemy,tak origo plastový podběhy ee,je tam asi 5 cm mezera. Tak jsem napasoval posběhy z Ochcavie II. Zadní jsou vepředu a přední vzadu.A jak seději:D No ja se te v patek zeptam osobne Jasný Citovat
GRiMx Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Marty kloubouk dolů... Prvotřídní práce nádhera... už se těším až to uvidím live Citovat
Stifler Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Krásná 306ka, to se musí nechat. Je jasný, že naživo to bude vypadat líp než na fotkách, ale i tak se mi to líbí. Snad to taky někdy uvidim \"live\". Citovat
čakom Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 :mrknádhera:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Qcko Hmm, mne sa tieto plastove veci moc nepacia, ale ty si to decentne zvladol, dobre si vybral farbu, posobi to celistvo, takze za mna +, uzasny detail je ten box na streche vo farbe auta, no nemam slov, ani nebudem spat, ja chcem vidiet ten interier:mrk Díky,od tebe bych to schválený nečekal:D Interiér bude zítra Preco? Citovat
Creams Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Marty můj názor znáš luxusní auto jen ten předek není až tak pro mě .... jinak v realu to bude pecka co se týče těch podběhu :-D proč jsi je prohodil ? Já mám z o II doma :-D přední a budu je cpát na předek :-D Citovat
majty Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 fujky za me nic moc.. hlavne at se libi majiteli Citovat
luko407sw Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 no kus prace jsi odvedl to se musi nechat..ale proboha kolik penez jsi do toho vrazil???nevyplatilo by se za ty penize koupit auto o tridu nebo dve lepsi? a nebo jsi takovej fanda do 306?? jo a jeste kolik casu ti to zabralo to tak prekopat? Citovat
Outstrike Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Koukám na foto a všechna čest marty777, povedlo se ti to skvěle. Bál jsem se toho předního spoileru, protože samotný vypadá dost divně, ale jako komplet celek vypadá lvíče nádhreně. Jsem ti v patách, díly od Maxtonu jsou na cestě a kapotu mi vezou dneska. Citovat
309GT Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Creams Marty můj názor znáš luxusní auto jen ten předek není až tak pro mě .... jinak v realu to bude pecka co se týče těch podběhu :-D proč jsi je prohodil ? Já mám z o II doma :-D přední a budu je cpát na předek :-D Myslím kvůli tomu rozšíření vzadu;) Citovat
Béďa Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Tak jsem to dnes videl live a vypada to opravdu zajimave. Az Marty vychyta par chybicek tak to bude opravdu moc peknej showcar. Citovat
dzana.m Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 vypadá to suprove moc pekná práce:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.