Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodí se staronová "ŽELVA" S16.....Budapešť...Best of Show :D

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marty777

čau......zatim ne.Pátrám.Něco je tomu podobný,ale je to někde naspodku,pod autem a to semi nezdá.

jj, taky jsem to nenasel.. pod autem to urco neni ale ani to neni znazorneni jako tepelny stit svodu tak nevim..:roll

Odesláno

tuning...???proč ne ale z mého hlediska jedině

RACING:super

jinak hodně štěstí taky jsem tohle autí měl,ale líbilo se mi takový jaký je...a nemyslím,že by mělo potřebu dávat facelift na starší typ když je novej...to je jak když si někdo přehazuje předek u felicie,to si měl rovnou koupit s novou tváří,néé???:myslim tod můj názor :papa

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

Marty777,ještě jsem si všiml cos tam dal za čelo z nějakéé 1.6 či coo???:o S16 má 2ventilátory...mnoo,??

to je podle klimy ne?? kdyz ma sibr tak treba klimu nema tak proto jeden vetrak..:myslim

Odesláno

Marty777,ještě jsem si všiml cos tam dal za čelo z nějakéé 1.6 či coo???:o S16 má 2ventilátory...mnoo,??

1. chci 5ti dvéř a GTi6 byly pouze 3

2. origo sahara má pouze 1 ventilátor,to nemá klimu.Tahle konkrétní sahara je z TD z Anglie

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

to je podle klimy ne?? kdyz ma sibr tak treba klimu nema tak proto jeden vetrak..:myslim

je to tak

Odesláno

a ještě jeden dotaz k těm předním brzdám,jakej je rozdíl mezi Gti6 a S16 myslím tim tuhle verzi 111,6Kw,protože já měl tyhle brzdy

Ty jsi měl 283mm origo na starym modelu?Protože tam je z výroby 266mm

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

na tie disky mas velmi uzke gumy.vypada to smiesne a druha vec ze disky znicis a znehodnotis.

Hm,nemyslim si to.Je to v pohodě a líbí se mi to:cool:

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Původně zaslal: jozefsv

na tie disky mas velmi uzke gumy.vypada to smiesne a druha vec ze disky znicis a znehodnotis.

Hm,nemyslim si to.Je to v pohodě a líbí se mi to:cool:

Nevím proč by měl niči disky a znehodnocovat ? Jinak pneu právě vypadá dobře :) sedne to krásně do lemu a je to na styling :-) ja na 8\" jezdim taky na 205kach a je to mirne A protože dát pneu jaké tam má být tak bych do lemu nevlezl :roll

[upravil dne 7.1.2009 Creams]

Odesláno

technicky vzato pre 195mm pneu je vhodny max 7\" disk, aj ked viem ze pri stylingu sa ludom paci mat A-cka (resp ako bolo povedane ze sa to vleze do blatnikou) ale ak s tym budes aj normalne jazdit hrozi riziko vyzutia gumy, plus samozrejme neoptimalna stycna plocha kedze tym ze sa ti deformuje v zakrute uplne inak bocnica - behun (tam kde je vor sa zvlni a nedosd agum acelou plochou) takzče zhorsena adhezia. Inak facelift schvalujem, budem zvedavy ako budes pokracovat, drzim palce

Odesláno

Super, další vlákno na delší pokračování. Držím palce ať vše vychází dle představ a ať nemáš tolik smůly jako s minulou 306. :super

Ad pneu: když má někdo auto na ozdobu nebo výstavy, proč si neudělat \"A\", ale na normální ježdění už bych to nebral. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Super, další vlákno na delší pokračování. Držím palce ať vše vychází dle představ a ať nemáš tolik smůly jako s minulou 306. :super

Ad pneu: když má někdo auto na ozdobu nebo výstavy, proč si neudělat \"A\", ale na normální ježdění už bych to nebral. :)

No ja to mám i na normalní ježdění a pneu jsem sezul pokud se to tak da nazvat jednou, protože mi utikal ventilek a jaksik byl problém v tom, že v pneu nebyl tlak a tak mi to normal ujelo a vyfouklo se ... ale nic závažného se nestalo ... prostě v tom kole musíš mít tlak 2,5 minimal

Odesláno

ale je rozdiel jazdit a JAZDIT. S16 ma na to isty potencial JAZDIT. to znamena brat auto na hranu ked je auto tesn ena hranici smyku a pneu si lahko popiskuju, guma sa vtedy ohne do boku na tolko ze aj ked nema A-cko nechyba vela aby sla po hrane rafku... Acko sa nema kde uz vyhnut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...