třídvířko Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Čusec.Prosim o rychlou radu.Vypustil jsem u 206 1.4 HDi chladící kapalinu cca 5-6 l a začal jsem nalívat novou,cca 3 l a víc tam nemůžu dostat.Co mám dělat?Ps.odvzdušnil jsem i topení,je tam někde ještě nějaký odvzdušňovací šroub.Díky moc za každou radu... Citovat
vix Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 ano, zcela určitě. Někde v nejvyšším bodě (většinou na tělese termostatu) Citovat
MrVain Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 uz som to niekde písal stačilo pohladať ale vložim to ešte raz:super Citovat
třídvířko Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 To je všechno moc hezký,ale popis je na atmosferáka,u HDi je to všechno úplně jinak.Princip je sice prakticky úplně stejnej,ale už jenom to že jsem chtěl přetlakovou nádržku zvednout a hadice mi to dovolily tak o 1 cm,což je prkticky bezvýznamné.Bylo to pouze v tom,že jsem neodhadl množství vypuštěné kapaliny a nějakých 3,5 litru se mi zdálo málo,ale je to tak,víc se tam prostě nevejde.Ale jinak dík za rady.Jo a kdyby někdo někde objevil manuál na 1.4 HDi v Češtině,tak bych byl vděčnej za každej nákres,či popis.Mě se to ještě nepovedlo nikde schrastit,max v Anglině.Takhle na tom jdu něco dělat a poslepu.Tak ještě jednou dík Citovat
Stenlly777 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Zar mrkni treba sem,treba tam najdes co hledas : http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.