sigi205 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Zdarec peugeotáci, mám dotaz? nejde mi servomotorek př. světel, nereaguje ani na imbus,mám ho vyměnit? a nebo opravit? díky za rady. Citovat
Guest DEEP Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Zkus změřit jestli ti do něj jde ovládací napětí, když změníš sklon světel. Imbusy, jestli se nepletu, se seřizuje základní pevný sklon světla. Citovat
bombarderik Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Rozober ho a pozri ci tam nemas polamane ozubene koliecka. Citovat
sigi205 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: bombarderik Rozober ho a pozri ci tam nemas polamane ozubene koliecka. Citovat
sigi205 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Zdárec a díky za rady, jak se vrátim z cesty tak na to mrknu. Citovat
Gut1986 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Pokud nejde se světlem hnout ani imbusem, tak nebude problém v samotném motoru, ale nejspíš v té převodovce, co v tom bazmeku je. Protože nastavování imbusem je na motoru nezavislé Když budeš trochu opatrnej na ty packy, dá se docela jednoduše rozloupnout a uvidíš. Citovat
stres3dcz Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 jak se prosim sunda - ten moturek na jedny strane to mam od prechoziho majitele nejaky utrzeny drzi to tam pochybne sroub tak abych to jeste vic nepodelal... taky mi to prestalo fungovat a po 2 tydnech jsem zkousel s tim hebat atd a nic a kdyz sem do toho jemne klepnul sroubovakem viola a obe strany se najednou naklapeli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.