Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prasklá přední pružina u 406 2.0i 16V

Recommended Posts

Odesláno

Stalmik: stihli. Byli jsme v garáži skoro do 21:30hod.

Genzer: ano, jsou to tvoje pružinky. Natřel jsem se trošku, jelikož při práci se poškrábaly:). A po technický zkusím výfuk;)

Odesláno

Tak gratulace:potlesk No a co to horní uložení? Monroe + SKF - funguje to, jak má? (info hlavně pro ty, co je výměna tlumičů teprve čeká)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak gratulace:potlesk No a co to horní uložení? Monroe + SKF - funguje to, jak má? (info hlavně pro ty, co je výměna tlumičů teprve čeká)

třeba jako výměna tlumičů u mne...;)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

to ti odpoví OK406 ale podle ložisek je monrou ložisko jiné než ložisko SKF,v čem se liší je popsáno již dříve,já osobně měnil ložiska jak jsem psal a co jsem koukal tak origo jsem tam měl SKF.Takže teď jsou opět SKF a šlape to jak má ;)

Odesláno

to ti odpoví OK406 ale podle ložisek je monrou ložisko jiné než ložisko SKF,v čem se liší je popsáno již dříve,já osobně měnil ložiska jak jsem psal a co jsem koukal tak origo jsem tam měl SKF.Takže teď jsou opět SKF a šlape to jak má ;)

No já jsem právě myslel to, jak jste to vyřešili. Koupili sadu horního uložení monroe (guma + ložisko), z ní vyhodily to ložisko a dali místo něj ložisko od SKF? Nebo jste ještě něco upravovali?

Guest servisman
Odesláno

nic neupravovaly jen vyměnily ložiska ,právě problém je v těch ložiskách

Odesláno

Aha, takže uloženi Monroe 2x cca 600,- a k tomu 2x ložisko uložení SKF taky za caa 600,-

Takže za 2500,- komplet (s kartičkou P-C ještě o něco levněji)

Myslím že teda nakonec pohoda:super

Odesláno

MJSytič: je to tak, ja píše Honza406 a to uložení Monroe a ložiska SKF VKD 35007. Jinak tuto kombinaci má i Ferry, takže i on může napsat své pocity a dojmy, jelikož najede více kilometrů. Jinak

post-0-14109606359615_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nj taky mě to čeká !! takže to udělám jak OK406..... to vypadá cenově dost zajímavě.... psal jsem do MJAUTO a komplet na obě strany to tam mají za 3420 kč... takže tato verze je o cca ticku levnější....

26.5.09

takže dneska jsem si šel pro objednané horní uložení Monroe a ložiska SKF a cena : tramtarará..... 2266 kč !! Takže nádhera.... oproti ceně z MJ Auto za 3420 kč je doma krásných 11 stovek ! :mrk .... což mi říká že investované 4 stovky do řádného členstvý jsou doma.....

[upravil dne 27/5/09 Burisek]

• O 1 rok později...
Odesláno
:xvul Po výměně horního uložení + dalších věcí, vše funguje jak má a jsem plně spokojen a ještě všem moc děkuji za rady a pomoc. Jinak kombinace horního uložení, jak je popsaná tjz. uložení Monroe s ložiskem SKF je velmi dobré a plně funkční:super. Jinak jsem si pořídil projistotu stahováky pružin z Aukra;)

post-7387-14109614960353_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...