lamancha Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Tak si to šinu v pátek dvacítkou přes Ostravu a na napadlém sněhu mi to ujelo a skončil jsem pravým předním kolem na obrubníku, si říkám nic se neděje, chci jet dál a ono se dělo:(každé kolečko mířilo jiným směrem, takže odtahovka do Peug. Tichý na Rudné a teď jen čekám až mi zavolají cenu, kolik mě to \"sklouznutí\" bude stát :bojim:bojim Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak Tichý tě zkásne...--dělám legraci.. buď je vytržená řídící tyčka z hřebenu,nebo kulák na druhé straně--bych řekl--modli se,aby to byl ten krajní kulák Citovat
lamancha Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 no modlím:autzatím mi napsali odhad 6t. s tím, že to všem může být víc:blicismajlik celkem mě dožralo, že to bylo tako \"malé drcnutí\" a takové dopady:o Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: lamancha no modlím:autzatím mi napsali odhad 6t. s tím, že to všem může být víc:blicismajlik celkem mě dožralo, že to bylo tako \"malé drcnutí\" a takové dopady:o ty ses nedíval,které kolo reaguje na volant??? Na druhé straně je ta porucha--to bys viděl,co s tím je Citovat
lamancha Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 no když jsem hýbal s volantem, tak se hýbaly obě kola, ale prostě každé směřovalo jinam:nevim Citovat
lamancha Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Tak to nakonec včetně odtahu a výměny čepu vyšlo na 4100,- Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: lamancha Tak to nakonec včetně odtahu a výměny čepu vyšlo na 4100,- byl to ten krajní?? Citovat
lamancha Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lamancha Tak to nakonec včetně odtahu a výměny čepu vyšlo na 4100,- byl to ten krajní?? se mě neptej--zavolali ze servisu - švára to odtáhl k němu domů - takže až se k němu dostanu.... Citovat
Ticcino Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 takže to opravili nebo ne? Psal jsi, že včetně odtahu a výměny čepu 4100. To je IMO dobrá cena. Ona to ani nemusí být moc velká šlupka, ale něco načnutýho lupne a je vymalováno. Citovat
lamancha Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Ticcino takže to opravili nebo ne? Psal jsi, že včetně odtahu a výměny čepu 4100. To je IMO dobrá cena. Ona to ani nemusí být moc velká šlupka, ale něco načnutýho lupne a je vymalováno. jj, opravili, s cenou jsem taky spokojen. Jo, byl to P-S, AUTO TICHÝ s.r.o - Ostrava, Rudná 32. Slušné a ochotné jednání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.