Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si to šinu v pátek dvacítkou přes Ostravu a na napadlém sněhu mi to ujelo a skončil jsem pravým předním kolem na obrubníku, si říkám nic se neděje, chci jet dál a ono se dělo:(každé kolečko mířilo jiným směrem, takže odtahovka do Peug. Tichý na Rudné a teď jen čekám až mi zavolají cenu, kolik mě to \"sklouznutí\" bude stát :bojim:bojim:bojim

Odesláno

tak Tichý tě zkásne...:D--dělám legraci..

buď je vytržená řídící tyčka z hřebenu,nebo kulák na druhé straně--bych řekl--modli se,aby to byl ten krajní kulák :myslim

Odesláno

no modlím:autzatím mi napsali odhad 6t. s tím, že to všem může být víc:blicismajlik celkem mě dožralo, že to bylo tako \"malé drcnutí\" a takové dopady:o

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

no modlím:autzatím mi napsali odhad 6t. s tím, že to všem může být víc:blicismajlik celkem mě dožralo, že to bylo tako \"malé drcnutí\" a takové dopady:o

ty ses nedíval,které kolo reaguje na volant??? Na druhé straně je

ta porucha--to bys viděl,co s tím je :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: lamancha

Tak to nakonec včetně odtahu a výměny čepu vyšlo na 4100,-

byl to ten krajní??

se mě neptej-:ticho-zavolali ze servisu - švára to odtáhl k němu domů - takže až se k němu dostanu....

Odesláno

takže to opravili nebo ne? Psal jsi, že včetně odtahu a výměny čepu 4100. To je IMO dobrá cena. Ona to ani nemusí být moc velká šlupka, ale něco načnutýho lupne a je vymalováno.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

takže to opravili nebo ne? Psal jsi, že včetně odtahu a výměny čepu 4100. To je IMO dobrá cena. Ona to ani nemusí být moc velká šlupka, ale něco načnutýho lupne a je vymalováno.

jj, opravili, s cenou jsem taky spokojen.

Jo, byl to P-S, AUTO TICHÝ s.r.o - Ostrava, Rudná 32. Slušné a ochotné jednání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...