Bord Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Jsem na foru nový.Prosím o radu.Motorek topení je v pořádku není na něm ale řídící člen s tranzistory.Věděl by někdo kde se nachází a jak se na něj dostat.Auto P 406 HDI rv.2000.Už jsem zvažoval přidání vypínače a nového přívodu k motorku aby to fučelo aspoň na plno a dalo se aspoň v tý zimě jezdit.Za rady dík. Citovat
dada50 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 takže doufám,že někdo brzo poradí,mám přesně stejný problém na P406 r.v.2000 2,0 16V a zatím jsem nic nenašel a jezdit se s tím ted opravdu nedá. Citovat
marsalek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Na telese ventilatoru zadna elektronika neni. Je na nem spousta dratu, ale jen dva tluste jdou dovnitr. Jdete po nich a nekde vespod stredoveho panelu najdete regulator - viz obr. (copyright Wytek z citroeny.cz) O zavade se psalo u konkurence: http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?p=24463#24463 Je tam popis opravy. Kaja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.