Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,dovezl jsem v pondělí Peugeot 106 r.v.2000 motor 1,1i 44kw.Auto jelo jen na dva válce a téměř nestartovalo a nemělo výkon,tak jsem se dočetl,že by to mohla dělat zapalovací cívka,tak jsem ji vyměnil a auto už jelo na 4 válce,ale objevila se další závada.Svítí kontrolka motoru a auto jede do 3000 ot a poté začne cukat a přestane zrychlovat.Dělá to na všechny rychlostní stupně i na neutrál.Co by to mohlo dělat? Zkusil jsem,jestli to nedělá váha vzduchu,tak jsem ji odpojil a nastartoval,ale dělá to pořád,potom jsem zkusil vytáhnout snímač otáček a očistit,ale nepomohlo taky.Snímač otáček jsem dneska objednal,tak to možná bude tím.Máte s tímto někdo zkušenosti?Co by to mohlo ještě dělat?

Odesláno
Původně zaslal: dj.radim

Na diag jedu v pondělí...

Nikdo jste se s tím nikdy nesetkali?

To může dělat víc věcí:(Proto si počkej na výsledek diagnostiky,nebo ti můžu vypsat odpory čidel,ale ty ti občas neřeknou,jestli je něco špatně:(
Odesláno

jj,to je on.To jsem si vůbec nevšiml,že tam ty hodnoty jsou napsány,když jsem to objednával.Sedí ta hodnota s autodaty?Odpoledne to přeměřím.

Odesláno

Tak jsem to změřil.Naskočilo tam 450 potom hned nějakých 120 a skončilo to na 1.Takže špatné,co?Když to je funkční,tak by to nemělo ani kolísat,ne?

Odesláno

Zítra ráno mi ho přivezou,tak to snad bude tím.Jsem domluvený,že ho kdyžtak vrátím,ale doufám,že to bude ono.Zítra dám vědět,jestli už jede jak má.Zatím moc díky za rady. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...