Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale hosi to nejsou rychly pruhy, to jsou urcite mista kde mu to zrezlo a ve specializovanem obchode zvanem tesco mu prodali tyto zazracne \"chromove\" nalepky, ktere se nalepi na misto kde je rez, a rez nahle zmizi ... zazrak :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Meldik

GRiMx: Na tvem novem cernem laku by par listicek kraasne svitilo....:D....ironie

no je to pravda, krásně by to svítilo... a byl by to taky pěknej hnus :blicismajlik:D

Odesláno

Tu modrou jsem taky videl nekdy kolem 2005 na zivo na takovem malem sraze tady u Ostravy v Petrvalde :) Tehdy tam byla aji zluta 120 na brutalnich kolech a vzduchaci ted ji ma laknutou do menavky!!

Odesláno

ta modra sade s motorem TDi je kluka odnekud z okolo OVY karvine bohumina..je to mazec!!!!!je regly na Tuningforu

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tu modrou jsem taky videl nekdy kolem 2005 na zivo na takovem malem sraze tady u Ostravy v Petrvalde :) Tehdy tam byla aji zluta 120 na brutalnich kolech a vzduchaci ted ji ma laknutou do menavky!!

Ta už bohužel neexistuje.To byla Madmana z TF,ten jí prodal a nový majitel rozchechtal
Odesláno

sorry za :xvul ale tohle jsem musel tady vyhodit... tohle auto jsem našel v jedné inzerci... auto dost zbořený, najeto má 285tis km!!! a majitel za to chce 30tis!:myslim bych řekl, že docela padl na hlavu...:nevim

Odesláno

Tak tohle ja masakr, když ten děda na tom kole přijel tak jsem jen šel kolem, nijak jsem si ho nevšimal, ale pak začalo cosi rachotit, to jak tahal ten řetěz co by mohl tahat traktor, pak koukám na to kolo a normálně jsem zustal v němém užasu stát když jsem viděl provázkovou opravu předního kola, normalně hotovo, ten plášť byl tak zpuchřelej že se normalně šklebil jak trpaslík na zahonku:D

[upravil dne 12/7/10 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...