kovi306 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Šalda kovi: díky, myslel sem si to, a náhodou Et nevíš?? Dobrmíku, už sem se lekl že seš nějakej popletenej, že se Ti ta mašina nelíbí :aut ale ted si vzpomínám ža člen HUGO BOSS nebo tak nějak je měl na 205, myslim zkus mu poslat SZ:myslim:papa Citovat
Strejdakopec Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Andreww Nad \"A\" sloupkem u spolujezdce jsou zadní dveře Mondea rozmazané a nesedí to. Takže virtuál. máš recht toho jsem si nevšiml...jen toho jak je to rozmazaný nad zadním blatníkem Citovat
Fusion Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec tom 406 přewsně to jsem ale psal víše....o tom podtlaku a tlaku atd....nicméně moje sání alá subaru je přimo spojené s filterem takže se mi nikde nic nebije a jde mi náporem ˇˇstudenýˇˇ vzduch do sání S tím náporem to není zas tak jednoduchý. S fakirem sme to kdysi řešili do hloubky a kapota není moc vhodný místo pro sání. Viz obr. (měl sem lepší ale nevím kde) [upravil dne 16/2/2010 Fusion] Citovat
Andreww Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: kovi306 Původně zaslal: Šalda Ale kolečka se mě docela líbí, na zimu jak dělaný Nevíte někdo co je to za typ kol?? to sou originál peugeot speedline, myslim že se dávali na 205gti nebo tak něco Mám pocit, že ve předu vidím plechový disk:myslim Že by to byly plechotrony s poklicema??? Citovat
kovi306 Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: Andreww Původně zaslal: kovi306 Původně zaslal: Šalda Ale kolečka se mě docela líbí, na zimu jak dělaný Nevíte někdo co je to za typ kol?? to sou originál peugeot speedline, myslim že se dávali na 205gti nebo tak něco Mám pocit, že ve předu vidím plechový disk:myslim Že by to byly plechotrony s poklicema??? a nebo i to je dost možný páč se taky dělaly, puklice pobné těm speedlinum:myslim Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Strejdakopec tom 406 přewsně to jsem ale psal víše....o tom podtlaku a tlaku atd....nicméně moje sání alá subaru je přimo spojené s filterem takže se mi nikde nic nebije a jde mi náporem ˇˇstudenýˇˇ vzduch do sání S tím náporem to není zas tak jednoduchý. S fakirem sme to kdysi řešili do hloubky a kapota není moc vhodný místo pro sání. Viz obr. (měl sem lepší ale nevím kde) [upravil dne 16/2/2010 Fusion] no tady je to taky dobře vidět :-( ale zas na druhou stranu sice tam ten vzduch nepoleze pod takovým tlakem ale zas bude studenější když ho budeš brát z metrové výšky od země (v létě za rozpálené silnice) než někde ui země kde pude horký od asfaltu.no předělávat to nebudu...pořád to bude lepší než ho brát za chladičem Citovat
Fr3sh Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Kdo pozna co je na tech duplexech spatne? :D Citovat
omegascream Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 myslíš tú vypchávku? Možno je to ekológ Citovat
Fr3sh Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 no je to snih...myslim ze to neni duplex..jinak by to asi roztalo Citovat
omegascream Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 šak to mi došlo, len som si robil srandu :D Citovat
309GT Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Faleš duplex:D:D Jinak ta Laguna není špatná,nějaký 17\"-18\" kola a je to kombajn Citovat
Strejdakopec Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 to je teda mazec....věčný nerez ....možná tenhle ¨výfuk¨ bych navždy mít nechtěl Citovat
Strejdakopec Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 tak jsem vám jel včera přes beroun a předemnou vám stále normálně felicie twin turbo červenorozlé barvy.než jsem stihl vyndat tel abych vyfotil tak se mi díky svému několikrát oturbenému motoru stihla odplazit do postranní uličky takže fotku nemám ale na 5.tých zrezlích dveřích hrdě nesla dva chromavané odloupané plastové nápisy turbo Citovat
Bloodeye Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Tu su moje vzory: [upravil dne 4.3.2010 Bloodeye] [upravil dne 4.3.2010 Bloodeye] Citovat
maximum Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 neviem preco, ale to \"biele cudo\" mi pripomina morsku raju... :myslim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.