Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

kovi: díky, myslel sem si to, a náhodou Et nevíš??:aut

Dobrmíku, už sem se lekl že seš nějakej popletenej, že se Ti ta mašina nelíbí :D:aut

ale ted si vzpomínám ža člen HUGO BOSS nebo tak nějak je měl na 205, myslim zkus mu poslat SZ:myslim:papa

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Nad \"A\" sloupkem u spolujezdce jsou zadní dveře Mondea rozmazané a nesedí to. Takže virtuál.

máš recht toho jsem si nevšiml...jen toho jak je to rozmazaný nad zadním blatníkem
Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

tom 406 přewsně to jsem ale psal víše....o tom podtlaku a tlaku atd....nicméně moje sání alá subaru je přimo spojené s filterem takže se mi nikde nic nebije a jde mi náporem ˇˇstudenýˇˇ vzduch do sání

S tím náporem to není zas tak jednoduchý. S fakirem sme to kdysi řešili do hloubky a kapota není moc vhodný místo pro sání.

Viz obr. (měl sem lepší ale nevím kde)

2007-nascar-chevrolet-imp-4_800x0w.jpg

2007-nascar-chevrolet-imp-6_800x0w.jpg

[upravil dne 16/2/2010 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

Ale kolečka se mě docela líbí, na zimu jak dělaný;)

Nevíte někdo co je to za typ kol??

to sou originál peugeot speedline, myslim že se dávali na 205gti nebo tak něco

Mám pocit, že ve předu vidím plechový disk:myslim Že by to byly plechotrony s poklicema???

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Původně zaslal: kovi306

Ale kolečka se mě docela líbí, na zimu jak dělaný;)

Nevíte někdo co je to za typ kol??

to sou originál peugeot speedline, myslim že se dávali na 205gti nebo tak něco

Mám pocit, že ve předu vidím plechový disk:myslim Že by to byly plechotrony s poklicema???

a nebo i to je dost možný páč se taky dělaly, puklice pobné těm speedlinum:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Strejdakopec

tom 406 přewsně to jsem ale psal víše....o tom podtlaku a tlaku atd....nicméně moje sání alá subaru je přimo spojené s filterem takže se mi nikde nic nebije a jde mi náporem ˇˇstudenýˇˇ vzduch do sání

S tím náporem to není zas tak jednoduchý. S fakirem sme to kdysi řešili do hloubky a kapota není moc vhodný místo pro sání.

Viz obr. (měl sem lepší ale nevím kde)

2007-nascar-chevrolet-imp-4_800x0w.jpg

2007-nascar-chevrolet-imp-6_800x0w.jpg

[upravil dne 16/2/2010 Fusion]

no tady je to taky dobře vidět :-( ale zas na druhou stranu sice tam ten vzduch nepoleze pod takovým tlakem ale zas bude studenější když ho budeš brát z metrové výšky od země (v létě za rozpálené silnice) než někde ui země kde pude horký od asfaltu.no předělávat to nebudu...pořád to bude lepší než ho brát za chladičem

Odesláno

tak jsem vám jel včera přes beroun a předemnou vám stále normálně felicie twin turbo červenorozlé barvy.než jsem stihl vyndat tel abych vyfotil tak se mi díky svému několikrát oturbenému motoru stihla odplazit do postranní uličky takže fotku nemám :( ale na 5.tých zrezlích dveřích hrdě nesla dva chromavané odloupané plastové nápisy turbo :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...