Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MIHUL

Hosi hosi,tyhle nazory se nekdy nedaji ani cist.ten kdo rekne o tyhle 120 ze to je nevkus a hrozny a hnusny,tak je videt ze v zivote nic neudelal jenom umi u piva povidat coby kdyby,co je na hovno a co je dobry....Ten kdo tohle auto udelal tomu patri podle me docela uznani,tolik prace na tom to si vy kdo si tady o tom povidate neumite ani predstavit...to sami pred tim ta 205 kabrio,to je podle myho nazoru masakr a spousta lidi rekne ze to je humus,tak ukazte co jste kdy udelali vy?hm...

treba 205 kabrio je hnus....hnus a shnus...jestli se mne to libilo,tak tedka je to hnus proste.....a ta skodovka kdyby mela svetla z Pola 9N..tak to beru..ale krasnou praci zabil hnusnyma svetlama:myslim

:myslim:myslimje to hnus pste:super

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

embéčko?:myslim

Jinak to berte tak,že když to auto postavil,tak si z toho docela dost lidí sedlo na prdel,ale je to snad 5-6 let zpátky:papa

Není to můj šálek čaje,ale do nevkusu to snad ani nepatří:myslim

a hlavne nebylo problem u neho menit barvu na potkani...:D:D:D:Dkazdej sraz jinej lak..docela haluz:-D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

embéčko?:myslim

Jinak to berte tak,že když to auto postavil,tak si z toho docela dost lidí sedlo na prdel,ale je to snad 5-6 let zpátky:papa

Není to můj šálek čaje,ale do nevkusu to snad ani nepatří:myslim

Přesně tak, tohle auto se dělalo u nás v Příbrami, před 6 lety, ještě když jsme byly klub HOT, tak to berte trochu s rezervou, v tý době to byla hrozná pecka a implantace světel z jinejch modelů byl nej boom :).

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

tak tomuhle bych na chuť nepřišel :myslim:roll

Já bych přišel na chuť jen tomu, co má pod kapotou, jinak i ten interiér nestojí za nic...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...