Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

nevim kam to jinam dát... za mě eee:blicismajlik:blicismajlik:bojim:bojim

nejni to nějakej bastl, zpracování je prefektní....

[upravil dne 20/1/10 wooody]

wooody...nevím teda jakej máš smysl ty pro tuning ,stiling a podobně ale jestli tohla podle tebe patří do nevkusu tak bych chtěl vidět tvojí káru....myslím si že tahle fotka sem určitě napatří a určitě píšu i za téměř všechny ostatní

Odesláno
Původně zaslal: stehla66

je to trochu zvláštní ne špatný ale ten volant je děsnej, sjoro jako ty americký volanty ala řetěz:blicismajlik

podle volantu nemuzes hodnotit karu a navic kazdy ma svuj styl, me se to ta ymoc nezamlouva ale tipek si s tim dal urco moc prace takze klobouk spise dolu :myslim

Odesláno

já bych to chtěl vidět se zavřeným kufrem...ale za mě by dostal určitě 1....zpracování je super....líbí se mi jak jsou roztažený bltníky a světlo tam je zapuštěné a přesně nekopíruje karoserii...podobně jako má 306 maxikit přední blatníky...tímto způsopbem budu rozšiřovat i já

Odesláno

No rozšiřené je hezky, i ty světla tomu celkem sedí, ale uplně utopené kola navíc se mi zdá že jsou nějaké male k tomu autu. Taky se mi teda moc nelibi volba zadního narazníku.

Odesláno

volant je věc vkusu a tohle je spíš originalita...těch kol jsem si všiml taky...ty by mohli vylejzat z blatníku....na druhou stranu když to rozšířil o 5 cm tak by musel mít na kolech peugeot(ET18) alespoň 7 cm podložky :-)

Voighta:líbí se mi ty tvoje kola to jsou Dotz??asi 16\'\' a snížená?

Odesláno

Tak 306 je zaujimava, aj ked mne sa nepaci, vec vkusu, ale nie je to nevkus :D... paci sa mi celkom napad vyvedenia vyfuku v strede ako \"nula\" v napise 306, zaujimavy napad...

Odesláno

306:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Strejdakopec Díky jsou to 17\" Oxigin (oxi 7) a o nějakej cm ležíme při zemi ale o kolik to nevím,snížený už jsem lvíče koupil. :)

[upravil dne 21/1/10 Voighta]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Strejdakopec Díky jsou to 17\" Oxigin (oxi 7) a o nějakej cm ležíme při zemi ale o kolik to nevím,snížený už jsem lvíče koupil. :)

[upravil dne 21/1/10 Voighta]

nemáš zač....pěkný auto pochválit chce..proto si s tím hrajeme ne..??;)sháním taky 17\'\' a tyhle co máš se mi hodně líbí zkusím je někde najít

Odesláno

Strejdakopec To je pravda :) Tyhle kola v rozteči 4x108 půjdou sehnat hodně špatně.Víc jak dva roky už se nevyrábí a co já je koupil tak byly pouze 3 kusy a čtvrtý jsem sehnal až u výrobce v německu kde měli vystavenej poslední kus v kanceláři.

[upravil dne 22/1/10 Voighta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...