wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Ani som to neutieral,nič nerobil takto sa vybrala a som ju odfotil. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Tie lamely vyzerajú lesklé - nebudú prepálené (odpichy z miesta a podobné frajerinky)? Citovat
wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 nie nie.nemam 20 ani 25(kristove roky]! Auto som kupoval v Blave v Peugeote ako predvadzačku a malo 47.000km.Jazdil testoval to jeden novinar/TEST NOVEHO VOZIDLA NA 50.000KM/AJ SOM Z NIM PRED KUPOU ROZPRAVAL!!!No len boh a on vie jek to testoval?Ja som na ňom spravil za rok vlastne dodnes 33.350km.teraz to ma 80350km.Jazdim to auto každý deň,a aj dlhšie trasy Levoča,Ružomberok,Blava,Ukrajina,CHorvatsko,Poľsko,Maďarsko atd..takže žiadne frajeriny,hoci je pravda že bežné jazdim 150-160 km/h. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Kristove roky sú 33 No zoparkrát som videl novinárov stvárať pekné kúsky. Neporovnával si pre montážou dobrú a zlú sadu? Ale hlavne, že ti to teraz šlape. Citovat
wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Viem že kristove roky su 33!toto malo byť pochopene že nemam 20 ani 25 ale kristove roky, takže 33.Ale asi som to blbo napisal!!!OK! Prave že som porovnaval sady a nič zvlaštne /viď foto/som nenašiel!!! No ale presne jak pišeš ty ,že to šlape:super A ešte ma napadla jedna vec.Mam na tom chip tuning.Či to nebola vetšia zaťaž na spojku? A aj ked vyzera nepoškodena,ta spojka,môže byť vadný pripadne unavený material,oslabene pružiny atd..ale to je už teraz jedno HLAVNE ŽE TO ŠLAPE:D Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 No áno, čip pridá na výkone a hlavne krútiacom momente, ktorý spojka nemusí zvládnuť preniesť. Ako dlho po tom čipe ti to začalo? Obávam sa totiž, že tá nova to nemusí zvládnuť tiež hoci bude ok. Potom jedine vymeniť za športovú sadu alebo vrátiť pôvodný čip. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.