pysta1 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Čawte, kamarát ma poprosil aby som mu vyzistil ako funguje vyhrievanie spatnych zrkadiel. Má to vo výbave, ale po zopnutí vyhrievania zadného okna sa nič nedeje. Je to navzájom spojené alebo sa to aktivuje neako inak. Poprípade nevie niekto či to ide cez neaké rele? Dakujem za rady... Citovat
Dundee Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Je to propojený se zadním oknem, buď má někde zlomený dráty nebo někdo vyměnil skla za obyčejný (což mi přijde divný)... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 vyhřívání zrcatek je napojeno spolu s vyhříváním zadního okna. Citovat
pysta1 Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Zrkadlá sú vyhrievané lebo sa jedno zlomilo a bolo tam to vyhrievacie teleso, tak potom asi niekde bude poškodený drát, ale žeby v oboch? Citovat
Dundee Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Může být i vypadnutý nebo uhnilý konektor na skle zrcadla od tý folie. Nebylo by to poprvé Citovat
Maverick Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Opravte mě, jestli se pletu, ale to vyhřívání je podle mě, jen obyčejnej odporovej drát, takže pokud bych to zkoušel, začal bych tim, že bych si vzal měřák a vyzkoušel jestli tam jde šťáva. Pokud ne, šel bych po drátech. Nejpravděpodobnější mi přijde, že bude přelomenej drát v okolý té průchodky mezi dveřma a karoserií Citovat
Dundee Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Mef: Máš pravdu, je to jen odporovej drát ve folii (něco jako v sedačce). Tudíž pro vyzkoušení stačí si ten obvod v zrcátku propípnout;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.