309GT Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Zdravíčko:)Přemýšlel jsem že bych se za tebou někdy zastavil na pokec a třeba omrknout ty kola a tak:) Mám vždycky pech na to že potkám jenom prázdný auto:D Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 No kazdopadne se sejdem... Muzem zajet nekdy na kafe jak do Ledce tak treba do Svetly do podniku MONT BLANC:) do U2U ti hodim kontakt... Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Tajny to neni co to bude za kolesa... DZ1 7,5x16 et15 Predstava je ted takova ze se musi udelat kompletni repasek podvozku - muzika a precalouneni interieru... a nakonec DZ1:super Vsak se uvidi jak to bude probihat... Ale kamos me furt nahlodava at tomu dam 15ky Rota Slipstream:papa Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 MALE FROG: kdyby ty Schmidthy byly v 17\" tak je beru. Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Oboje ty poslední dvě sou výborný Vypadá to že se hodně vrací pravý límce \"do módy\" Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Oboje ty poslední dvě sou výborný Vypadá to že se hodně vrací pravý límce \"do módy\" limce opticky zmenšuji kolo. Citovat
Kvasky Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 mě osobně se poslední dobou začaly zase líbit BBS RS. Černý středy a leštěný límce to je žůžo.... Ale sehnat RS-a to si člověk musí šáhnout hluboko do kapsy..... Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Kvasky mě osobně se poslední dobou začaly zase líbit BBS RS. Černý středy a leštěný límce to je žůžo.... Ale sehnat RS-a to si člověk musí šáhnout hluboko do kapsy..... Než jsem koupil Carliny,tak jsem na ebay držil jak BBS RS tak TH-Liny,ale to je prostě nemožný.Němci tě tam utlučou:bojim:bojim:bojim Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: čakom MALE FROG: kdyby ty Schmidthy byly v 17\" tak je beru. tak ja je o palec zkusim zvetsit:) co rikas? Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 tak BBS RS se mi taky dost paci a TH Line zeru ale jak rika Marty sileny ceny... Ty DZ se mi libi a moc a za priplatek maji i zlaty srouby... Do jara casu dost a hlava nerozhodna:) Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Fusion Oboje ty poslední dvě sou výborný Vypadá to že se hodně vrací pravý límce \"do módy\" limce opticky zmenšuji kolo. A u těch mých docela dost, to máš pravdu. Záleží jak je tvarovanej ten límec: Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Fusion Oboje ty poslední dvě sou výborný Vypadá to že se hodně vrací pravý límce \"do módy\" limce opticky zmenšuji kolo. A u těch mých docela dost, to máš pravdu. Záleží jak je tvarovanej ten límec: To je dobře:mrk:mrk:mrk........Tvoje kola jsou Kerschery nebo ty Futury? Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MALE FROG Původně zaslal: čakom MALE FROG: kdyby ty Schmidthy byly v 17\" tak je beru. tak ja je o palec zkusim zvetsit:) co rikas? když to nebudou čtverečky. a když už budeš u toho zvětšování tak z nich udělej TH-line:aut ty se mi libi o malinko vic:D Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: MALE FROG Původně zaslal: čakom MALE FROG: kdyby ty Schmidthy byly v 17\" tak je beru. tak ja je o palec zkusim zvetsit:) co rikas? když to nebudou čtverečky. a když už budeš u toho zvětšování tak z nich udělej TH-line:aut ty se mi libi o malinko vic:D vytahovacka na blatniky a jedu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Fusion Oboje ty poslední dvě sou výborný Vypadá to že se hodně vrací pravý límce \"do módy\" limce opticky zmenšuji kolo. A u těch mých docela dost, to máš pravdu. Záleží jak je tvarovanej ten límec: To je dobře:mrk:mrk:mrk........Tvoje kola jsou Kerschery nebo ty Futury? Myslim ze to budou FUTURY... Kerscher jsou foceny na Golf III byl takovej zakulacenej byl v autosportu... Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MALE FROG Původně zaslal: čakom Původně zaslal: MALE FROG Původně zaslal: čakom MALE FROG: kdyby ty Schmidthy byly v 17\" tak je beru. tak ja je o palec zkusim zvetsit:) co rikas? když to nebudou čtverečky. a když už budeš u toho zvětšování tak z nich udělej TH-line:aut ty se mi libi o malinko vic:D vytahovacka na blatniky a jedu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 OZ Mito Modular Vytahovat budu možná taky, potřebuju lem mírně ven, cca půl cenťáku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.