MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Muj podvozek (Peugeot 306 1.6) je znacne opotrebovany chtel bych nejaky sportovni podvozek... Ale jde o to jaky? Mam objednane silentbloky powerflex... Mam nabidku na pouzity Weitec HICON GT (jen to chce vymenit tlumice (patrony) vevnitr v tom obalu mate s tim nekdo zkusenost? Maji v nich byt AL-CO sport...) Pripadne uvazuji o: 1) KYB ultra SR + pruziny KW nebo OMP 2) Koni zlute + pruziny KW nebo Koni 3) Komplet podvozek Weitec pevny 4) V-maxx stavitelny 5) pouzite KW varianta 1 inox (patrony jsou pry KONI) původně vlákno o podspoileru proto ty odpovedi... [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] [upravil dne 30/12/08 MALE FROG] [upravil dne 31/12/08 MALE FROG] Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 [upravil dne 29/12/08 MALE FROG] Citovat
309GT Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Zdravím,asi bych nebral ani jeden:P Ale co se týká toho laminátu tak v Lučici je pán co dělá spoilery na zakázku a hodně kvalitně.Kamarádovi dělal předek,zadek a prahy a řekl si za to asi 5500kč což je slušný.Jinak ve Světlí je taky někdo co zřejmě vyrábí spoilery,ale o tom moc nevím.Většinou inzeruje na sbazaru a Tuning magazinu.Myslím že se jmenuje Jiří Hampejs nebo tak nějak....na sbazaru by jsi nejspíš našel nebo kontakt na něj...Zatím nejlepší přední nárazník co jsem viděl měl Marthy,teda podle mě....(věc názoru) Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 O Dejlovi z Lučice vim čoveče ale myslel sem ze dela jen lamino podle kopit co ma... Zkusim mu zavolat mam vybranej bodykit ale je drahej a takhle by to bylo levnejsi... diky za tip JJ ten co tam mel Marty byl peknej... bohuzel byl... Citovat
309GT Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 To je pravda....\"byl\":( Ty jsi byl v pátek večír v SNS,že?Jel jsem domů asi v 11 a viděl jsem auto na městě,tak jsem zaparkoval vedle na cigárko a zlehka okukoval:)Hezký to je:super Co tam máš za podvozek? Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 jj byl sem tam... Diky za pochvalu:roker Ale mouchy ma musim to ted poladit... Podvozek je tam HaR ale vepredu uz jsou dany bohuzel Monroe a uz se jim to snizeni nelibi... Ja to ted budu resit asi KYB tlumice a pruziny Weitec... Hod nejakou fotku svoji 309ky at muzu priste okukovat ja s cigarkem:) Dame nejakej regionalni srazik ne? Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 marty rikal ze jsi od nej bral ty rozbity andelaky na cocky ze si budes nechavat brousit skla... Muzu se zeptat u koho? Cena? Ja sem psal xenomanovi ale ten jen cely lampy dela... Citovat
309GT Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: MALE FROG marty rikal ze jsi od nej bral ty rozbity andelaky na cocky ze si budes nechavat brousit skla... Muzu se zeptat u koho? Cena? Ja sem psal xenomanovi ale ten jen cely lampy dela... Moje auto jsi určitě viděl na městě nebo někde jet,ale tak před půl rokem:) Teď je v rekonstrukci a pojede snad už na jaře tady mám vlákno:) Pravda,světla mám od Martyho,chtěl jsem nechat skla jen vybrousit,ale bohužel dělají jen jak říkáš komplet světla a vyšlo by to na cca 8-10 táců,tak si je udělám sám.Už mám všechno kromě času:) Bohužel 309 je atip a neseženeš nic co by bylo alespoň trochu vkusnýho a když už to vypadá tak je cenovka koem 15 000 kč + dovoz z německa nebo anglie:/ Ale snažim se co to jde:) Teď jezdím s 306 1.4 což je opravdu želva páč má klimu,posilovače....v létě 15Alu...Ale srazík by jsme dát mohli,až bude auto hotový a nebudu se za to muset stydět:D A hlavně až bude STK která už propadla Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 mas to fakt moc pekny!!! Ty Space 8x16 co mam od Martyho by tomu sekly:) Ty lampy bomba!!! Ale covece driv sem ji nikde nevidel:) Citovat
pug Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Male Frog: HR mas pruziny alebo cely kit? preco to chces menit? ja mam terez Weitec Hicon GT (vyskovo natsvaitelny kit) a chcem ho vymenit asi za Koni Sport kit. Keby si chcel tak ten Weitec za nejaku srandovnu cenu predam, funguje ok az na PP tlmic ktory uz je trochy vybuchany. krivy neni ziadny. staci vymenit len vlozka tlmica ribi ich pre Weitec Al-ko (su to Al-ko Sport). pripadne vymena za tie pruziny HR ak su ok Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 zadni tlumice a predni pera jsou HaR a uz je hotovej a vepredu uz jsou monroe proto menit, chci to sjednotit... Covece zajem bych mozna mel kdyztak hod do U2U cenu... Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 ribi... jako vyrabi? sem asi spomalenej:myslim Citovat
MALE FROG Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 jinak ty pruziny jsou v poradku takze se klidne muzem domluvit... Citovat
309GT Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: MALE FROG mas to fakt moc pekny!!! Ty Space 8x16 co mam od Martyho by tomu sekly:) Ty lampy bomba!!! Ale covece driv sem ji nikde nevidel:) Díky,zadní budou nejspíš moduly Hella,ale to je ještě v nedohlednu.Jinak ty kola by tomu prděli,ale už mám v pácu jiná,ale nemůžu sehnat za rozumnou cenu a rozumným ET...Ale taky budou 8x16...tak snad se poštěstí Citovat
MALE FROG Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 jj moduly dozadu... mas U2U Citovat
MALE FROG Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 zmeneno na podvozek:super Citovat
pug Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 inak doplnenie KW variant 1 je na 99% identicky s Weitec a teda su v nom patrony (vlozky) Al-Ko Sport, Zlte Koni su pouzite az pre Variant 2. Inak PUR dorazy toho Wetec maju zas vyrazene KW - jedn afirma sa nezapre:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.