Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady záleží co máš napsané v TP,možná ti tam nepůjdou ,hlavně na předek.Tam bejvaj větší brzdiče,tak že budeš muset zachovat předepsané ET.Já mám předepsané 16 a na zimu jsem chtěl dát 15 ale bohužel,přední brzdiče jsou velké.

P 307 Break 16V 2,0HDi 100kw

Odesláno
Původně zaslal: Betak

Tady záleží co máš napsané v TP,možná ti tam nepůjdou ,hlavně na předek.Tam bejvaj větší brzdiče,tak že budeš muset zachovat předepsané ET.Já mám předepsané 16 a na zimu jsem chtěl dát 15 ale bohužel,přední brzdiče jsou velké.

P 307 Break 16V 2,0HDi 100kw

řekl bych že ty se bavíš o velikosti kola a ne o ET;)

Odesláno

Jen bych tě upozornil, že 15ky se tam vlezou i když v TP nejsou uvedeny - VYZKOUŠENO! Ale už to asi nepotřebuješ,co?

Co se ET týká, tak nevím jestli ET15 stačí, ale mělo by být ET31. Já měl ET25 v 16\" a pasovali perfektně, ale na 207 už byl krapet problém...

Odesláno

zadní myslím že ne, ale přední když otočíš na max, tak ať ti neškrtají na vnitřní straně o podběh. To dělalo na 207! Přeci jen 16 mm dovnitř je dost! :o

Odesláno

Mám 307SW, mám předepsaný r15 ET 27 - bude moc vadit ET 25? Jak to je vlastně, čím větší ET - tím víc trčí ven nebo se \"zasouvají\" dovnitř:myslim? Nevím jak to mám napsat:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Travizik

Mám 307SW, mám předepsaný r15 ET 27 - bude moc vadit ET 25? Jak to je vlastně, čím větší ET - tím víc trčí ven nebo se \"zasouvají\" dovnitř:myslim? Nevím jak to mám napsat:myslim

ET mozes kludne pouzit od 15 - 27 nic sa nebude skriet ani nic nebude vytrcat:papa

Odesláno

ET (einpresstiefe) to je vzdálenost mezi pomyslným středem disku a místem, kde dosedne na nápravu .

Čím vyšší číslo, tím víc kolo zapadne do blatníku.

Plech.disk má jiné ET a hliníkáč má také jiné,pak záleží na rozměru pneu.:myslim

Odesláno

Plech.disk má jiné ET a hliníkáč má také jiné,pak záleží na rozměru pneu.:myslim

s tím nesouhlasím že plech ma jine ET než alu ve stejném rozměru.

u 15\" alu a plechu je Et stejny.

zaleží to na velikosti a šířce kola.

plech 6x15 ET 27

alu: 6x15 ET 27

6,5x16 ET 31

6,5x17 ET 31

[upravil dne 5.1.2009 čakom]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja jsem mel 7,5x16 ET20.A vse bylo v naprostem poradku,kola pekne licovala s blatnikem a nikde nic nedrhlo,byl tam jeste kousek misto

Odesláno

také si dovolím nesouhlasit, že plech a alu mají jiné ET. Mám 307 SW, 1,6 16V r.v.2002 a v tech. mám 6x15 ET 27. Platí to pro plechy i alu.

Dokonce jsem někde u prodejců pneu a disků dávala tyto údaje do konfigurátoru podle typu vozu, vyšlo z toho ET 27 pro můj rok a typ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...