.mycTD Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Co se týče popcornu a coly, bohužel doba si to žádá (nicméně já bych byl pro zrušení, proto se snažím nechodit do multiplexů, ale do kina Oko - mám to za rohem a takové zhůvěřilosti se tam nedostaly). telefonat cca 14dnu zpet (predseda si to nebude brat osobne ): kamarad: heleee(prazak), cekam v takovej vinarne naproti voku. ja (neprazak): ceho? kamarad: kino Oko, voleee. ja (neprazak): to je, jak tam frontujou ti intosi? kamarad: jo jo, naproti fizlarne. *intos = intelektual pointa: ten cekajici hloucek jsem tam videl vsehovsudy dvakrat, ale hned jsem poznal, ze se tam nekona bezna (multiplexova) projekce:) Citovat
MichalTalbot Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 \"...v takovej vinárně...\" těsně vedle takhle se to v Praze fakt neříká (když už tak: \"...v takový vinárně...\"), možná někde v Jižních Čechách. Citovat
.mycTD Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: MichalTalbot \"...v takovej vinárně...\" těsně vedle takhle se to v Praze fakt neříká (když už tak: \"...v takový vinárně...\"), možná někde v Jižních Čechách. kamarad je puvodem vychodocech:) Citovat
Fusion Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Nejlépe si tam propašovat plácačku Já zajdu do kina cca 5x za rok a beru to jako daň za dalších 100 filmů, na který se podívám zadarmiko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.