Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní \"tuctovku\"? Názor na automobily Dacia.

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.  

1. 1. Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vrátim sa k pôvodnej téme. Značke Dacia by som dôveroval na základe skúseností s predošlými modelmi no nieje to moja krvná skupina a radšej by som za tie peniaze niečo väčšie i keď ojazdené. Trochu by som sa obával priestoru. Zatiaľ iba v jednom aute som nemal sedačku na doraz vzadu a to bola AUDI 100 r.v. 80.

Takže volím možnosť \"neskúšal som, ani skúšať nechcem\"

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Vrátim sa k pôvodnej téme. Značke Dacia by som dôveroval na základe skúseností s predošlými modelmi no nieje to moja krvná skupina a radšej by som za tie peniaze niečo väčšie i keď ojazdené. Trochu by som sa obával priestoru. Zatiaľ iba v jednom aute som nemal sedačku na doraz vzadu a to bola AUDI 100 r.v. 80.

Prostor?:D:D:D:D Vážně jsi v tom neseděl:D:D:D Prostorově ve své třídě nemá konkurenta:super Nesrovnávat Dacia (Renault 12) a novodobá Dacia počínaje LOGANEM.

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

pokud stojí dnes nový golf V cca 280 000, megane sedan 250 000 ...tak je sandero trochu out a ne příliš dobrá volba (z hlediska ceny)....

Myslíš? A nenapadá Tě, že to jsou leasingové ceny?

V tom případě je teď Sandero, jako nové auto, za 159 900,- na Leasing, kde je konkurent?:D

Odesláno

pastorek: No nevim, ale kolega mi ukazoval fotky jeho 1301, ze který vylezl živej a já mu nechtěl věřit- motor měl napasovanej v kabině... Raději to šoupl do sloupu než do auta, který mu nedalo přednost... A u Logana bych se prostoru nebál, tam je místa dost (a že jsem na prostor ze 405ky háklivej...;))... Jsem zvědavej na Sandero;)

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

pokud stojí dnes nový golf V cca 280 000, megane sedan 250 000 ...tak je sandero trochu out a ne příliš dobrá volba (z hlediska ceny)....

V tom případě je teď Sandero, jako nové auto, za 159 900,- na Leasing, kde je konkurent?:D

a co teprve N1 :D

Odesláno

Když jsem viděl Logana za necelých 130 (fungl), tak jsem myslel, že mě šálí zrak...

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

Prostor?:D:D:D:D Vážně jsi v tom neseděl:D:D:D Prostorově ve své třídě nemá konkurenta:super Nesrovnávat Dacia (Renault 12) a novodobá Dacia počínaje LOGANEM.

Nechám sa prekvapiť, pôjdem si ho pozrieť.

Odesláno

mal som tu cest jazdit tyzden s loganom a velmi sme si nesadli.. mam na nu dve vyhrady:

1. ked sa trosku blbo posunul kobercek (pri nastupovani alebo vystupovani) tak sa mi stavalo take, ze plynovy pedal ostal zaseknuty o podlahu, to je holt dost neprijemne..

2. kufor sa da otvorit iba klucom, tj vypnut motor, odomknut kufor.. sandero to tak asi nema..

o jazdnych vlastnostiach sa velmi hovorit neda lebo to bolo nahradne vozidlo zo servisu, takze tomu som aj odpustil take, ze som ostriekal okno a stierace sa nezapli.. musel som prepnut packu..

aj ked momentalne teraz silno uvazujeme o thalii co je vpodstate logan, stale nie sme rozhodnuty.. asi budeme musiet zajst na testovaciu jazdu, lebo co som kukal tak rozmermy zodpoveda fabii, ale naoko je vecsia.. razvor ma o 20 cm mensi ako 307..

Odesláno
Původně zaslal: PnR

mal som tu cest jazdit tyzden s loganom a velmi sme si nesadli.. mam na nu dve vyhrady:

1. ked sa trosku blbo posunul kobercek (pri nastupovani alebo vystupovani) tak sa mi stavalo take, ze plynovy pedal ostal zaseknuty o podlahu, to je holt dost neprijemne..

2. kufor sa da otvorit iba klucom, tj vypnut motor, odomknut kufor.. sandero to tak asi nema..

o jazdnych vlastnostiach sa velmi hovorit neda lebo to bolo nahradne vozidlo zo servisu, takze tomu som aj odpustil take, ze som ostriekal okno a stierace sa nezapli.. musel som prepnut packu..

aj ked momentalne teraz silno uvazujeme o thalii co je vpodstate logan, stale nie sme rozhodnuty.. asi budeme musiet zajst na testovaciu jazdu, lebo co som kukal tak rozmermy zodpoveda fabii, ale naoko je vecsia.. razvor ma o 20 cm mensi ako 307..

Tak kobereček není problém Loganu že...kobereček se Ti šprajcne v jakýmkoli autě, to není výhrada ale blbost.

Odstřikovače? Bohužel to není rozbité, ale opravdu to tak funguje a se-e mne to denně, ostříkám a musím sám zapnout stěrače..

Pokud budeme srovnávat Thalii, Logan sedan, tak 307 je kapku v jiné třídě.. CO se týká Thalie, nenadchla mne ani trošku..nic extra a navíc na ní vypadají kliky ze Sandera úděsně... Máme ji v 1.216V 75PS..kde ty koně sou.....neeeejsou.....:bojim

[upravil dne 27/12/08 jarajarda]

Odesláno

no ale hovoril som o faceliftovanej thalii.. ta vyzera trosku viac k svetu..

a keby tam nebola ta priehlbinka pri pedaloch, tak by sa to tam nezasekavalo ;)

btw nie som sam ktoremu sa to stalo, znamy to tiez spominal..

inak myslim ze logan je dobre pracovne auto.. hlavne preto ze je lacne ;)

ten pozicany som vzal aj trosku offroad do lesa a zvladol to prekvapivo dobre, ani raz neskrtol podvozok :)

len potom tie hnede pasy na boku auta.. :bojim

Odesláno

jarajarda: Je to nutné, protože Renault nemůže dát znak Renaulta autu, který bude levný, málo vybavený apod. Proto Dacia. Prostě by to v řade Renault vadilo.

Když začínali s Daciema, bylo to dost zajímavé, protože to auto stálo okolo 200 tisíc Kč, ta užitková verze je taky dost oblíbená.

A ta první Dacia, ta SuperNova, se mi asi líbila nejvíc.

Odesláno
Původně zaslal: PnR

no ale hovoril som o faceliftovanej thalii.. ta vyzera trosku viac k svetu..

a keby tam nebola ta priehlbinka pri pedaloch, tak by sa to tam nezasekavalo ;)

btw nie som sam ktoremu sa to stalo, znamy to tiez spominal..

inak myslim ze logan je dobre pracovne auto.. hlavne preto ze je lacne ;)

ten pozicany som vzal aj trosku offroad do lesa a zvladol to prekvapivo dobre, ani raz neskrtol podvozok :)

len potom tie hnede pasy na boku auta.. :bojim

Co znamená faceliftová? Jako Thalia 1 s novým ksichtem (alias clio2), nebo myslíš Thalii 2 (interiér Clio3) o který tu celou dobu mluvím?

MCV se u nás jezdí krmit zvěř do lesa denně, je to neskutečnej nezmar, sice věčně špinavej, ale ještě se nestalo, že by něco neprojel.

Kobereček je blbost, s tím autem jezdím denně a nic, jsou tam originál koberečky, pokud tam někdo nabastlil něco jinýho, tak ať si to vyřízne a je to:D

[upravil dne 28/12/08 jarajarda]

Odesláno

Ano, to je ona. Ale auto na obrázku je logicky to nejlepší, jaké je možné, ale kolik jich takových asi bude jezdit vzhledem na kupní sílu skupiny zákazníků, na kterou je tento model zaměřen?

Koberečky v Loganu jsou celkem hodně slušně chráněny proti pohybu, stačí ohnout hřbet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...