autospravca Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Peugeot 206 1,4 HDi,50 KW Zdravím bol som na STk a veľmi ma prekvapili hodnoty spalin-dýmivosť. Technik na STK ani nevedel spolu so mnou aka je hodnota dýmivosti u tohto typu motora.Spaliny mu vychádzali cez 2 %.horko ťažko s priškrtením hadice konečne po 8 merani vyšlo 1,7 %.Pritom motor ma nabeh.70000 km, olej nežerie.Nemohlo to byť vzduch. filtrom ,ktorý som pred STK vymenil?Pripomínam,že nebol orig.Vie niekto ako by to bolo so spalinami ,keby na STK som vybral vzd.filter? Vopred ďakujem za odpovede a s príchodom sviatkov, všetkým želám veľa pohody a zdravia. Citovat
MatrixChose Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 A neměl jsi třeba výfuk plnej sazí? Prohnal jsi to předtím pořádně? Citovat
autospravca Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Predtým nie ,ale počas merania poriadne.Ale je to jedna z možnosti-dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.