Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s otáčkami při zrychlování

Recommended Posts

Odesláno

Ve čtvrtek se na to podívají (asi jen zběžně okem, projedou to) a podle toho se uvidí - buď si jí tam zatím nechám a počkám až to bude znatelnější nebo se bude muset vyměnit během pár týdnů

Takže dám všem vědět jak to dopadlo a jaký je v tom servisu přístup. Je to Trutnovský Autostyl ;-)

[upravil dne 21/2/09 brade]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: brade

Ve čtvrtek se na to podívají (asi jen zběžně okem, projedou to) a podle toho se uvidí - buď si jí tam zatím nechám a počkám až to bude znatelnější nebo se bude muset vyměnit během pár týdnů

Takže dám všem vědět jak to dopadlo a jaký je v tom servisu přístup. Je to Trutnovský Autostyl ;-)

[upravil dne 21/2/09 brade]

Tak co jak jsi dopadl?

Odesláno

Byl jsem to několikrát zkusit a už se mi to nestalo. Po dohodě s technikem jsme to zatím nechali, až se to projeví příště, alou do servisu

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Teď jsem zrovna četl v sekci servis příspěvek Peťase, že mu v zimě spojka klouzala a teď ne. Přesně tak se mi to také chová. V zimě si klouzla při max. sešlápnutí plynu na 4. a 5. stupeň a otáčkách mezi 2000 - 2200. Teď kdyz nemrzne, tak si nikdy neklouzne. Zkoušel jsem to několikrát a vše v pořádku. Nějak si to nedovedu vysvětlit. Už jsem čekal, že budu muset měnit spojku, ale zatím ještě počkám.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

mne otáčky nepadajú aj ťah to má normálny akurát pri rozbiehaní za studena keď pomaly púšťam spojku vydáva to divný kvílivý zvuk, po dlhšej jazde je všetko o.k. - stretol sa niekto s tým ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...