Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P306/1,6/benzín/ 70000najeto.Tak jsem asi před měsícem \"zamrznul\" a od té doby mi nepravidelně běží motor - jako by běžel na 3 válce. Když se ohřeje, mám problém ho vůbec nastartovat, a když ev. i chytne, tak běží nepravidelně i při vyšších otáčkách.. Po přidání plynu mi lítaj z výfuku saze (černý kruh na zemi pod výfukem). Prošel jsem snad úplně vše co se projít dá, vyměnil těsnění pod hlavou, svíčky, počítač, pročistil konektory, aj. Budu vděčný za každou radu, i kdyby se zdálo že to je blbost. Díky všem kteří budou mít snahu poradit. ;)

Odesláno

indukcne kable si pozrel? Ale keby su poskodene tak bi ti to blblo aj za studena. Nevidel som este poriadne benzinovi motor 306 (ja mam diesel) ale ked som mal favorita mne sa znicoho nic povolil rozdelovac a tym padom bol predzapal v tahu a robilo to podobne veci. Ale to je len uvaha lebo favorit ma od peugeotu tak daleko ako asi ja k pamele anderson. Ak som napisal hovadinu pardon.:mad:

Odesláno

skusil si uz pozriet katylyzator ci nieje prepaleny v nutri alebo ci to nerobý niektora lamda sonda. Ale kludne to moze byt aj zapalovanie ty mas este asi karburator. Mozno len treba nastavit predstih zapalovania.

Odesláno

podla opisu viem povedat len to ze ti nespaluje dobre zmes v niektorom z valcov. takze v prvom rade by som presiel od sviecok cez zapalovacie kable, alternator, inukcka....

Odesláno

Díky všem za snahu mi pomoci. Rád bych upřesnil veškeré okolnosti které předcházely nefunkčnosti motoru. Přítelkyně samozřejmě neměla Fridex a tak jí při prvním mrazu v noci auto totál!!! zmrzlo. Následující odpoledne jsem motor bez problémů natočil, ale již od samého začátku po nastartování \"houpal\" a běžel nepravidelně. Praskálá hlava - napadlo mne. Je to v p.... - - tak jsem se do toho pustil, koupil těsnění a všechno vyměnil. Včetně hlavy za jinou z funkčního motoru. Jaké bylo moje rozčarování, když jsem nastartoval a motor šel \"blbě\" stejně jako před výměnou. A tím vše začlo. Jiná lambda, počítač, svíčky, kabely, atd atd. Kamarád (opravuje auta) to ma stát na dílně a naprosto neví (včetně mne) co si s tím počít. Testnu samozřejmě ten \"katík\" a napadlo mne, jestli nemohl přeskočit rozvoďák o jeden zub. Mimochodem, nebyl by tu někde odkaz na nastavení rozvodů u 306ky / 95 / 1,4 benzín ???? Chtěl bych ještě jednou poděkovat za rady - určitě to testnu a dám vědět. Petr z Teplic :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...