p406b Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Jelikoz to co cloveku nejvic chybi je cas,rozhodl jsem se ho trochu usporit a malinko se mechanizovat. Pres net jsem nasel navijak za rozumnou cenu a tak jsem si pro nej zajel. Cesta 870km, zpet s 550kg na kouli, po dalnici porad tempomat-tam 110,zpet 100.Spotreba- 7,04l a to tam jsou i nejaky kopce, tak to jde. Motor nemel se zatezi zadnej problem,proste tahoun. Z hranic do Vidne se stavi nova silnice tak zhustenej provoz.Na tomto useku durazne varuji pred porusovanim predpisu,jsou tam porad policajti!!! Viden-Graz, na dalnici uz je tolik nepotkate. V A musite mit dalnicni znamku-10dni=7,70e. U privesneho voziku musi byt v A jistici retizek-lanko mezi autem a vozikem.Pokuta je pry 30e,rikal mi to policajt hned po 10km v A,ale pustil me. Citovat
paul jane Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Chlape tak to jsi mel velke stesti pac me pred leti chytli v NDR na dalnici za drazdanama a dal nam pokutu 30e za pasy kazdemu . A bohuzel neusmlouval jsem to i kdyz jsem byl pripoutan ale tak to uz je davno. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 potvrzuji ten provoz za hranicí na rozestavěném úseku--ale poláci tam stejnak jezdí jako prasata Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.