Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Postřehy z cesty do GRAZ - A.

Recommended Posts

Odesláno

Jelikoz to co cloveku nejvic chybi je cas,rozhodl jsem se ho trochu usporit a malinko se mechanizovat. Pres net jsem nasel navijak za rozumnou cenu a tak jsem si pro nej zajel.

Cesta 870km, zpet s 550kg na kouli, po dalnici porad tempomat-tam 110,zpet 100.Spotreba- 7,04l a to tam jsou i nejaky kopce, tak to jde. Motor nemel se zatezi zadnej problem,proste tahoun.:super

Z hranic do Vidne se stavi nova silnice tak zhustenej provoz.Na tomto useku durazne varuji pred porusovanim predpisu,jsou tam porad policajti!!!:bacha

Viden-Graz, na dalnici uz je tolik nepotkate.

V A musite mit dalnicni znamku-10dni=7,70e. U privesneho voziku musi byt v A jistici retizek-lanko mezi autem a vozikem.Pokuta je pry 30e,rikal mi to policajt hned po 10km v A,ale pustil me.;)

post-0-14109603785019_thumb.jpg

Odesláno

Chlape tak to jsi mel velke stesti pac me pred leti chytli v NDR :) na dalnici za drazdanama a dal nam pokutu 30e za pasy kazdemu :(. A bohuzel neusmlouval jsem to i kdyz jsem byl pripoutan ale tak to uz je davno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...