AKCZ Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Jake mate nazory? Jejich plusy a minusy popr. rozdil mezi nimi? Diky Citovat
vector Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Napsán autorem AKCZ Jake mate nazory? Jejich plusy a minusy popr. rozdil mezi nimi? Diky V-Power jsem vytkoušel v 1,4 306 a musím říct, že se pěkně probrala a postupně to bylo lepší a lepší už po pár kilomertech co dotekl trubkama do motoru. Blue jsem nezkoušel, ale o tomhle můžu říct, že to fakt funguje jako živá voda. Citovat
Petano Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 az trochu dojedu nadrz tak vyzkousim ten blue octans ... tak pak dam vedet. Citovat
Petano Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 tak jsem tu nadrz nakonec dojel mnohem driv nejsem cekal Tak jsem nabral plnou modrych otkanu a dostal jsem energy drink blue octans jinak poznatky: motor je mnohem tissi min se chveje napr. na volnobeh je takovy hladsi a sametovejsi - haluz ale nevim jak bych to lip popsal vykon trochu prida ale necekejte 40 koni Jinak to vypada dobre, pockam az najedu cca 300 km a pak se uvidi [Editován dne 4/5/04 Petano] Citovat
Gotrek Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Hlavně, že nemáš nádrž plnou modrých potkanů... Citovat
Petano Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 sakra ... to jsem se nepodival, budu to muset zkontrolovat Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2004 Autor Odesláno 5. květen 2004 Tak jsem to uz nevydrzel a vzhledem k tomu ze jsem dojel na pumpu uz snad jen s vypary tak jsem tam taky cvrnknul.. sice jen 10L ale plechovcicku s napojem Blue Octan 99 mam taky (Rikal jsem si ze v tom je asi to kouzlo.. musis se napit a pak se Ti zda vsechno vykonnejsi :D) Nicmene zatim jsem moc nezjistil.. uvidime az najedu neco vic ale piste dale sve zkusenosti Citovat
Petano Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Ja jsem nekde cetl neco o tom benzinu a pry to ma mnohem vetsi vliv na starsi motory v horsim stavu nez na novejsi, tam se spis zabranuje opotrebeni takze by mel vic vydrzet EDIT: tak jsem to nasel kde je ten benzin popsany [Editován dne 5/5/04 Petano] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.