Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám 607 2,2 Hdi nový model rok 06. Mám tam ako komunikačný jazyk zvolenú Španielčinu. Pri pokuse o zmenu jazyka napr. na Nemčinu mi pýta nejaké CD. Vie mi niekto poradiť, kde a za kolko to zohnať?? Dá sa vypnúť hlásenie nezapnutých bezpečnostných pásov?? Na starom modeli 607 to krátko \"píplo\" a bol pokoj. Tu na novom modeli to pri jazde bez pásu ziape zúrivo a čím dalej, tým viac :o(

Odesláno

niekde tu na fore nájdeš odkaz na nejakú stránku, odkial sa to CD dá stiahnuť a napáliť... ja som odtial sťahoval CD na starý model a fungovalo to. A viem, že tam bolo aj na nový model. Pohľadaj, je to tu niekde ... aspoň si myslím, že to bolo z tohoto fóra :)

Odesláno

Presne tak, potrbujes systemove CD. Len pozor su rozne verzie tohto softwaru. Teda ak mas 2006 je mozne ze ti tam mas na tej spanielcine uz novsiu verziu softwaru a preto si stiahni tu verziu na ktoru idu 2007/2008 mapy. Ak by si tam nahral starsiu verziu, mapy by sa ti nemuseli nacitat. Ja som to takto menil z nemciny do anglictiny, trva to 10 minut a jedine co urobis je to, ze tam strcis CD a ono sa to updatne samo. Bezpecnostne pasy rozculovali aj mna ale toto ti fakt vypnu len v servise, ked ta napoja na pocitac..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...