Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim

vedeli by ste mi prosim poradit co je toto za konektor? myslim ten vacsi a ako ho mozem odpojit, ak ho vobec mozem odpojit.pripada mi len tak nasucho zapojeny ale velky pochyby mam koli tej cervenej poistke proti odpojeniu dakujem

snmka074mc2.jpg

snmka075sd0.jpg

snmka076yh9.jpg

[upravil dne 22/12/08 tomy_verceti]

Odesláno

je to konektor pro ridici jednotku vetraku, kdyby to melo klimatizaci, tak tam ta jednotka bude, takhle je to jen naslepo priprava ( ja ho vyuzil pri dodelavani klimy :) ) konektor se sunda vytazenim te cervene pojistky a on se vysune.

Ten maly sedy konektor je pro predni mlhovku

BTW mel bych na tohle auto celou chladicovou stenu + tri roky stary chladic, akorat ted koukam ze jsi ze Ziliny, to by se asi prodrazila doprava

[upravil dne 22/12/08 Ferry]

Odesláno

no nahradne diely mam uz komplet, len budem musiet nejako vyriesit ako napojim saharu bo ja som povodne mal jedno vrtulovu a teraz mam saharu z 1.9TD a ta ma vetraky dva. ale myslim ze to by nemal byt problem...som mechanik elektrikar...aj ked nie automobilovy ale inych prepravnych prostriedkov..;)

a dakujem za tu ponuku na tu stenu chladica

Odesláno

schema ti muzu poslat, jinak pokud ji mas i s kabelazi tak neni problem, jen vycvaknes konektor pojistky v pojistkove skrince vedle kastliku s autobaterii a nacvaknes dva konektory pojistek od tech novych vetraku, spinani pak obstarava trikontaktovy teplotni snimac primo na chladici

pokud ale je ta sahara z auta co melo klimu, tak tam by to pak bylo slozitejsi zapojit, tam to prave ovlada ta ridici jednotka co od ni mas ten konektor a a teplotni cidlo je pak na domecku termostatu na hlave motoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...