tomy_verceti Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 zdravim vedeli by ste mi prosim poradit co je toto za konektor? myslim ten vacsi a ako ho mozem odpojit, ak ho vobec mozem odpojit.pripada mi len tak nasucho zapojeny ale velky pochyby mam koli tej cervenej poistke proti odpojeniu dakujem [upravil dne 22/12/08 tomy_verceti] [upravil dne 22/12/08 tomy_verceti] Citovat
Ferry Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 je to konektor pro ridici jednotku vetraku, kdyby to melo klimatizaci, tak tam ta jednotka bude, takhle je to jen naslepo priprava ( ja ho vyuzil pri dodelavani klimy ) konektor se sunda vytazenim te cervene pojistky a on se vysune. Ten maly sedy konektor je pro predni mlhovku BTW mel bych na tohle auto celou chladicovou stenu + tri roky stary chladic, akorat ted koukam ze jsi ze Ziliny, to by se asi prodrazila doprava [upravil dne 22/12/08 Ferry] Citovat
tomy_verceti Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 no nahradne diely mam uz komplet, len budem musiet nejako vyriesit ako napojim saharu bo ja som povodne mal jedno vrtulovu a teraz mam saharu z 1.9TD a ta ma vetraky dva. ale myslim ze to by nemal byt problem...som mechanik elektrikar...aj ked nie automobilovy ale inych prepravnych prostriedkov.. a dakujem za tu ponuku na tu stenu chladica [upravil dne 22/12/08 tomy_verceti] Citovat
Ferry Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 schema ti muzu poslat, jinak pokud ji mas i s kabelazi tak neni problem, jen vycvaknes konektor pojistky v pojistkove skrince vedle kastliku s autobaterii a nacvaknes dva konektory pojistek od tech novych vetraku, spinani pak obstarava trikontaktovy teplotni snimac primo na chladici pokud ale je ta sahara z auta co melo klimu, tak tam by to pak bylo slozitejsi zapojit, tam to prave ovlada ta ridici jednotka co od ni mas ten konektor a a teplotni cidlo je pak na domecku termostatu na hlave motoru Citovat
tomy_verceti Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 oh kurnik.....to bola 1.9td z roku 1999, to uz je celkom pravdepodobne ze tam klima bola, ale vobec som si to nevsimol...no nejako by sa to ale hadam dalo vyspekulovat, budem rad ak pomozes... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.