Guest novoták Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Ahoj,nevíte jestli de prohodit man. klima za digi klimu,myslim jen ten malej panel co je na palubce!! Citovat
Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 musí se udělat více nevím jak je na tom kabeláž,ale musí se dodat motoky na klapky,které ovládáš lanky,+ nějaká ta čidla na teplotu. Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jen malej panel na palubce ti bude akorát tak na pikaču. Je tam zcela jiné těleso topení a kabeláž. Takže celé těleso topení, kompletní kabeláž pod palubkou, a to vše z identického modelu. Zvlášť jestli je to novější typ s HDI, tak je to legrace. Citovat
Guest novoták Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 né ja myslel,že bych dal z mýho citroena motor do toho za30 s annonce má 2xairbag(já ne),abs,ale manulální klimu takže bych tam nejspíš nechal tu manuální! Citovat
oddie Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Tak mezi temi muzes prohazet i tu klimu, sice to neni trivka, ale kdyz mas dve kompletni auta, da se. Citovat
Kubis Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Ahoj,po několika letech jsem byl nucen dát zkontrolovat klimu a výsledkem bylo doplnění 0,9 kg chladiva.Ono se to již s chlazením moc neplašilo.Chtěli mi při té příležitosti i vyměnit filtr před klimatizací,problém nastal při hledání tohoto filtru.Pod předním sklem jsou tři mřížky na nasávání vzduchu - dva odvody-roury dovnitř (vlevo a vpravo),ale něco jako filtr nic.Do těch trubek dosáhnu po loket a dost.Tak mi tam aspoň stříkli nějakou vonící desinfekci a jsem náramně spokojen.Nechal jsem si to urobiti při příležitosti návštěvy Zlína.Pokud tam nějaké filtry jsou,víte někdo kde? Dík P806 Citovat
look_as Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Za kazdou mrizkou pro nasavani vzduchu je filtr - VA 715530 - prachový a pylový filtr klimatizace VALEO (1 ks x 647 Kč) Citovat
Kubis Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Ahoj,málo se teď dostanu na net - tak já za těma mřížkama mám prázdno : moucha tedy proletí až do kabiny........... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.