Maroš Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Raz mi ide bez problemov a inokedy mi napise ze su tam faulty a ze nepracuje. Neviem cim to je ale buchnem kufrom ked ho zatvaram a ide to a zrazu po dvoch dnoch znovu nefukcny a napise ze parking asistent do not working nieco take a nejde to dva tri krat cuvam pise ze je nefunkcny a na piaty krat ide bez problemov a cely den to ide a potom sa to po troch dnoch opakuje. niekam prejdem a idem cuvat a zrazu to funguje. Neviete ci uz niekto taketo riesil alebo nie alebo je to nejaka slaba stranka tohto auta?Dakujem Citovat
Přema Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Taky mi to semtam blblo,jednou stačilo prostříknout patice na všech čidlech kontoxem a byl na chvíli klid ale jak to začalo blbnout podruhé tak mi umřelo čidlo......cena jednoho čidla cca 3000,- Kč:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Maroš Raz mi ide bez problemov a inokedy mi napise ze su tam faulty a ze nepracuje. Neviem cim to je ale buchnem kufrom ked ho zatvaram a ide to a zrazu po dvoch dnoch znovu nefukcny a napise ze parking asistent do not working nieco take a nejde to dva tri krat cuvam pise ze je nefunkcny a na piaty krat ide bez problemov a cely den to ide a potom sa to po troch dnoch opakuje. niekam prejdem a idem cuvat a zrazu to funguje. Neviete ci uz niekto taketo riesil alebo nie alebo je to nejaka slaba stranka tohto auta?Dakujem Keď ti to reaguje na búchanie kufrom, pravdepodobne bude len chyba v konektore niektorého čidla - rozobrať a prečistiť. Citovat
Maroš Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Nepozeral som sa zospodu je tam zly pristu a treba nieco rozobrat alebo len lahnut pod auto a vidim tie konektory? Citovat
Přema Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Uplně jednoduché.....jen lehni pod nárazník,vem jsi baterku at si posvítíš a potom už to jde skoro samo.....nic nemusíš rozebírat ani demontovat [upravil dne 21-12-08 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.