Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Raz mi ide bez problemov a inokedy mi napise ze su tam faulty a ze nepracuje. Neviem cim to je ale buchnem kufrom ked ho zatvaram a ide to a zrazu po dvoch dnoch znovu nefukcny a napise ze parking asistent do not working nieco take a nejde to dva tri krat cuvam pise ze je nefunkcny a na piaty krat ide bez problemov a cely den to ide a potom sa to po troch dnoch opakuje. niekam prejdem a idem cuvat a zrazu to funguje. Neviete ci uz niekto taketo riesil alebo nie alebo je to nejaka slaba stranka tohto auta?Dakujem

Odesláno

Taky mi to semtam blblo,jednou stačilo prostříknout patice na všech čidlech kontoxem a byl na chvíli klid ale jak to začalo blbnout podruhé tak mi umřelo čidlo......cena jednoho čidla cca 3000,- Kč:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Raz mi ide bez problemov a inokedy mi napise ze su tam faulty a ze nepracuje. Neviem cim to je ale buchnem kufrom ked ho zatvaram a ide to a zrazu po dvoch dnoch znovu nefukcny a napise ze parking asistent do not working nieco take a nejde to dva tri krat cuvam pise ze je nefunkcny a na piaty krat ide bez problemov a cely den to ide a potom sa to po troch dnoch opakuje. niekam prejdem a idem cuvat a zrazu to funguje. Neviete ci uz niekto taketo riesil alebo nie alebo je to nejaka slaba stranka tohto auta?Dakujem

Keď ti to reaguje na búchanie kufrom, pravdepodobne bude len chyba v konektore niektorého čidla - rozobrať a prečistiť.

Odesláno

Uplně jednoduché.....jen lehni pod nárazník,vem jsi baterku at si posvítíš a potom už to jde skoro samo.....nic nemusíš rozebírat ani demontovat

[upravil dne 21-12-08 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...