Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau vy sikovni opravari,nevite nekdo kde muze bejt zakopanej hafan,kdyz mi nesviti 3 brzdove svetlo na 5 dverich?Rozebral sem tu celou listu prostrikal kontakty zapojil znova a porad nic,ale ty diody si myslim ze nemuzou bejt spatny tak to vypada ze budou nekde preruseny kabilky,ale nevim jakym zpusobem se k tomu mam dostat,nemate nekdo s tim skusenost?Dik za rady

Guest servisman
Odesláno

přerušen káblík v gumové průchodce mezi kastlí a zadními dveřmi,taky jsem opravoval byly 2 přerušené

kabel jde od svorkovnice přes tu gum.pruchodku ke světlu zde dodávám foto odkud to jde k té průchodce kabel 214

[upravil dne 20/12/08 honza406]

post-0-14109603760022_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

nejsem si jist ale asi to bude v hnědým konektor

máš starý či nový model ?

Guest servisman
Odesláno

tak já mám starý model ale bude to shodné.U tebe dle schématu je to kabel zelený č.2101A

post-0-14109603760534_thumb.jpg

Odesláno

Tak sem to mel prave rozebrany a vsechny dtraty vcetne č.2101A byli neposkozeny a zapojeny,tak to musi bejt jeste nekde jinde,tak budu spekulovat dal.To 3 svetlo by melo bejt zapojeny shodne s levim brzdovim svetlem a to mi sviti,tak nevim.Ale diky Honzo za radu.

[upravil dne 21/12/08 Stenlly777]

Guest servisman
Odesláno

a na to třetí světlo jde napětí od levého světla/brzdového?/ pokud ano tak je pak hledat dál a to třeba v ukostření toho světla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...