Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kterou mobilní aplikaci pro icq mi doporučíte? Dnes jich je nepřeberné množství a já bych nerad několik dní trávil jen instalováním a testováním. Icq do mobilu jsem instaloval naposledy asi před pěti lety do SE T630 a tehdy nebylo moc z čeho vybírat. Od té doby jsem se o tuto aplikaci nezajímal. Chci to do Nokie 5310. Díky

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Dá se minimalizovat na pozadí? Dají se v něm nastavit oznamovací tóny?

Jimm je javova aplikace, takze minimalizace na pozadi musi podporovat hlavne mobil (treba takova K750 to neumi, K800 uz ano). U Nokii nevim.

V jave myslim nic lepsiho nez Jimm neni.

Odesláno

ja mam posledni versi nejak0.6 ci co v cestine a je to super... dokonce jsem to rozjel i na vodafone s netem v mobilu na 6 mesicu zdarma... ono ten jimm pres wap nejde a ten net od vodafonu je pres wap, ale staci si pristupovy bod v mobilu nastavit ne pres wap ale klasickej net a jede to taky a hlavne de jimm :c)

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

ja mam posledni versi nejak0.6 ci co v cestine a je to super... dokonce jsem to rozjel i na vodafone s netem v mobilu na 6 mesicu zdarma... ono ten jimm pres wap nejde a ten net od vodafonu je pres wap, ale staci si pristupovy bod v mobilu nastavit ne pres wap ale klasickej net a jede to taky a hlavne de jimm :c)

Taky to teď testuju na netu od vodafonu, ale co vím, tak to není omezeno jen na wap, ale naopak je ta služba uvolněna pro všechny datové přenosy, čili i pro GPRS. Jediné omezení je v kapacitě a sice 100 mega za měsíc, denně max 5 mega.

S Jimmem zatím nejsem kamarád, ikdyž samotný protokol icq funguje bezproblémově.

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Klasicky Nokie minimalizaci na pozadi nepodporuji (pokud vim). Nokie se Symbianem ano. 5310 Symbian nema.

Taky na symbiana si uz aplikaci JIMM neda asi nikdo ze ? :D

Ja mam na symbiane momentalne aplikaci SLICK, lebo sa mi zda lepsia a prehladnejsia ako QIP ci ine ...

Ale to uz je mimo misu, takisto by som asi ostal u jimma keby som nemal symbiana :)

Odesláno

hmm, Nokia 5310 není mezi podporovanými mobily

To, že není mezi podporaovanými mobily ještě neznaqmená, že to nemůže chodit. Snad některý funkce, ale rozhodně bych to zkoušel.
Odesláno

Taky to teď testuju na netu od vodafonu, ale co vím, tak to není omezeno jen na wap, ale naopak je ta služba uvolněna pro všechny datové přenosy, čili i pro GPRS. Jediné omezení je v kapacitě a sice 100 mega za měsíc, denně max 5 mega.

S Jimmem zatím nejsem kamarád, ikdyž samotný protokol icq funguje bezproblémově.

Pri beznym serfovani v mobilu to neudelas ten limit... a kdyz jo tak te akorat zpomalej

Odesláno

Tak jsem vyzkoušel oficiální verzi Jimma i tu modifikovanou na Qip (viz poslední odkaz) a musím říct, že ta druhá verze je lepší. Jednak nabízí větší možnosti nastavení, zvuků, smailů a jednak umožňuje volání a sms z telefonů, které nepodporují minimalizaci aplikací.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...