Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj... U kámoše jsem viděl Taxi 3 .Je to prostě bomba.Dopuručuju ho všem si ho pořídit.Pár korunek v obchodě a máte to doma.Není to žádný vyhazov peněz.Prostě super.:papa :papa

[Editován dne 2/5/04 JardaTesar]

[Editován dne 2/5/04 JardaTesar]

Odesláno

Si se asi zblaznil!!!!! vid. :o Takhle verejne prodavat kopie CD. Si koledujes o maler....

Vim o cem mluvim..... :cool: Dejme tomu ze bys to nekde vyvesil na web,tak to by bylo este bylo v poho,ale posilat to nekomu a jeste ne tom vydelavat!

Odesláno

No to je fakt síla .... :o:mad:

Nehledě na to, že taxi 3 je již poměrně starší film ...

Jo a zrušit to teďkon může jenom moderátor fóra nebo administrátor - a nebylo by to naškodu - koleduje to o průser nejen jemu ale i pověsti celého klubu ...

[Editován dne 2/5/04 jiri.wolf]

Odesláno

Ahoj.To byla jenom taková jednodenní zkouška jakou budete mít na to reakci.Už je to změněno.Doufám že to s tím nemyslel nikdo vážně.Mě by to taky nenapadlo. ani já to nemám.Byl to jen takový vtípek. A pro ty kdo to mysleli vážně těm se omlouvám.:papa

Odesláno

nejlepsi z tech tri dilu je TAXI 2, trojka uz je takova \"malo akcni\", jenom 2 honicky a jinak nic.

CD verzi uz mam od 8.10.2003 bud original zvuk nebo cestina.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...