JardaTesar Odesláno 1. květen 2004 Odesláno 1. květen 2004 Ahoj... U kámoše jsem viděl Taxi 3 .Je to prostě bomba.Dopuručuju ho všem si ho pořídit.Pár korunek v obchodě a máte to doma.Není to žádný vyhazov peněz.Prostě super. :papa [Editován dne 2/5/04 JardaTesar] [Editován dne 2/5/04 JardaTesar] Citovat
KoZLiK Odesláno 1. květen 2004 Odesláno 1. květen 2004 Si se asi zblaznil!!!!! vid. Takhle verejne prodavat kopie CD. Si koledujes o maler.... Vim o cem mluvim..... Dejme tomu ze bys to nekde vyvesil na web,tak to by bylo este bylo v poho,ale posilat to nekomu a jeste ne tom vydelavat! Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 No to je fakt síla .... :mad: Nehledě na to, že taxi 3 je již poměrně starší film ... Jo a zrušit to teďkon může jenom moderátor fóra nebo administrátor - a nebylo by to naškodu - koleduje to o průser nejen jemu ale i pověsti celého klubu ... [Editován dne 2/5/04 jiri.wolf] Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 5 az 10 let to je to prave ze:papa Citovat
JardaTesar Odesláno 2. květen 2004 Autor Odesláno 2. květen 2004 Ahoj.To byla jenom taková jednodenní zkouška jakou budete mít na to reakci.Už je to změněno.Doufám že to s tím nemyslel nikdo vážně.Mě by to taky nenapadlo. ani já to nemám.Byl to jen takový vtípek. A pro ty kdo to mysleli vážně těm se omlouvám. Citovat
Gotrek Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Asi tak... Stejně si ale myslím, že Taxi, Taxi je lepší než Taxi 3. Citovat
Mila Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 nejlepsi z tech tri dilu je TAXI 2, trojka uz je takova \"malo akcni\", jenom 2 honicky a jinak nic. CD verzi uz mam od 8.10.2003 bud original zvuk nebo cestina. Citovat
Gotrek Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Vždy? říkám, že nejlepší je Taxi, Taxi (tedy Taxi 2). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.