jarajarda Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 No to znělo skoro smutečně.. Toyota není špatná volba a nikde není napsáno, že člověk musí mít pořád jen Peugeoty, i když k nim je takový citový vztah ze stran mnoha z nás Citovat
hudy Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 takze nejake fotecky noveho priblizovadla-) Citovat
jarajarda Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Jojo, koukám od Autopartneru,. nevozej špatný auta no.... Citovat
vendelinek Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Nj,pěkný,mě se toyoty taky líběji, a tendle dlouhej je ty kola i ta barva mu opravdu sluší Citovat
hudy Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Jojo, koukám od Autopartneru,. nevozej špatný auta no.... no oni vozi pekny libovky po leasingu a vse k tomu mam dolozeny. Citovat
destiny Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: hudy za ty litaky 5tis /jsou jety jen 5mesicu/ a bez gum,ty se mi hodi. O.K., máš někde jejich foto? A bude na to nějaký doklad, abych to dostal do účetnictví? Citovat
oddie Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: ondra123 ... sic vim jen z landcruiseru, ale ten zničit fakt nejde:) Jo, kamarád posledně kupoval do Lanďáka motor, a docela dost se prohnul... Citovat
hudy Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: hudy za ty litaky 5tis /jsou jety jen 5mesicu/ a bez gum,ty se mi hodi. O.K., máš někde jejich foto? A bude na to nějaký doklad, abych to dostal do účetnictví? Foto je v inzerci a fakturu jsem taky nasel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.